Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τραμπ βάζει «φρένο» στο ΔΝΤ για την Ελλάδα...!!!

ΔΥΡΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ : Der Spiegel: «Το Ταμείο θα καθυστερήσει τη απόφασή του μέχρι να αναλάβει ο νέος Αμερικανός πρόεδρος»

Την πληροφορία πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα καθυστερήσει τουλάχιστον έως την άνοιξη την λήψη της απόφασης συμμετοχής ή όχι, τελικά, στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης, μεταδίδει το μεσημέρι της Παρασκευής το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, το Ταμείο θα καθυστερήσει τόσο, ώστε να έχει το χρόνο ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να ενημερωθεί για τις θέσεις του οργανισμού.



Αναλυτές εκτιμούν πως η πληροφορία αυτή, εφόσον επιβεβαιωθεί, θα σημαίνει θα σημαίνει πως το Ταμείο έχει λάβει αρνητικές ενδείξεις από το περιβάλλον του νέου Αμερικανού προέδρου αναφορικά με την μέχρι τώρα πολιτική του στο θέμα του ελληνικού προγράμματος και ως εκ τούτου θα απέχει από κάθε δραστηριότητα (αναφορικά με το ελληνικό πρόγραμμα) μέχρι να αναλάβει ο νέος Αμερικανός πρόεδρος.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια του Ντ. Τραμπ αναφορικά με το πρόσωπο της διευθυντήριας του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ ενώ η πρόσφατη δικαστική της περιπέτεια στην Γάλλια έχει επιβαρύνει περαιτέρω το κλίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου