Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Οταν ο ογκόλιθος της ψυχανάλυσης Γιωσαφάτ αυτοαναιρείται... !!!

...στην προσπάθεια του να βγάλει χαζοχαρούμενο τον Τσίπρα και πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη...

Μέχρι και τον ψυχολόγο Ματθαίο Γιωσαφάτ επιστράτευσαν για να αποδομήσουν τον Τσίπρα! Προφανώς επειδή όταν...

τα λένε μόνοι τους, μετά από κάποια στιγμή δεν πείθουν κανέναν, έδωσαν το λόγο στον «ειδικό» για να υπάρχει μια επίφαση αλήθειας!

Μόνο που ο «ειδικός», αν και ψυχολόγος, όχι μόνο μπερδεύτηκε, με αποτέλεσμα να πέφτει σε αντιφάσεις… έβγαλε και κόμπλεξ – πράγμα πρωτόγνωρο για άνθρωπο που υποτίθεται ότι έχει καλλιεργήσει την ψυχή του! Συμβαίνει όμως καμιά φορά και αποκαλύπτεται ο βασιλιάς γυμνός!



Έτσι η νέα εφημεριδα «Φιλελεύθερος» φιλοξένησε συνέντευξη του ψυχολόγου Γιωσαφάτ, με εμφανή στόχο – όπως ήδη επισημάνθηκε, να αποδομήσει την προσωπικότητα Τσίπρα. Ο άτυχος λοιπόν αναγνώστης διαβάζει ότι ο πρωθυπουργός «Γελάει συνέχεια, είτε είναι κηδεία είτε γάμος»! Ε, αφού το λέει ο πανμέγιστος Γιωσαφάτ που παίζει την ψυχολογία στα δάχτυλα και ψυχολογεί ακόμη και εξ αποστάσεως (ή μάλλον από τηλεοράσεως), έτσι θα ‘ναι! Ο Τσίπρας είναι χαζοχαρούμενος, το λέει ο Γιωσαφάτ, τελεία και παύλα!

Μιλάμε για ψυχανάλυση, όχι αστεία!

Τέλος πάντων. Αυτό από μόνο του δεν συνιστούσε συνέντευξη και ο μεγάλος ψυχολόγος έπρεπε να απαντήσει για κακή του τύχη και σε άλλες ερωτήσεις!

Και λέμε για κακή του τύχη, διότι περίσσεψαν οι αντιφάσεις και τα κόμπλεξ! Σκεφτείτε όμως να μην ήταν και ψυχολόγος!

Ιδού ενα δείγμα. Τον ρωτά ο δημοσιογράφος «Εχει ευθύνη η ελληνίδα μάνα για τη χρεοκοπία»; Και απαντά ο μεγάλος: «Από τη μία ο προστατευτισμός της μάνας και από την άλλη του κράτους συνέβαλαν στην κατάσταση που βιώνουμε σήμερα».

Ενώ για τον τεράστιο ψυχολόγο όταν η Γαλλίδα Μπριζίτ προστατεύει τον Μακρόν και μάλιστα από 15 χρονών παιδί, δεν υπάρχει πρόβλημα! Εκεί είναι σούπερ! Μόνο εδώ στην Ελλάδα γινόμαστε μ@λ@κες! Ορίστε και με τα λόγια του ογκόλιθου της ψυχής: «Ο Μακρόν αισθάνεται ασφαλής με την Μπριζίτ επειδή αυτή τον μεγάλωσε… Από τα 15 του, τον είχε υπό την προστασία της και τον στηρίζει ακόμα. Είναι δημιούργημά της. Καλό είναι αυτό για τη Γαλλία και την Ευρώπη»! Μπράβο ρε μεγάλε βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!

Περιττό όμως να αναφέρουμε ότι εκτός απο μέγας ψυχολόγος ο Ματθαίος Γιωσαφάτ, εσχάτως είναι και μελλοντολόγος, αφού απαντώντας στην ερώτηση αν έχει μέλλον η πολιτική του Τσίπρα απεφάνθη (προσέξτε τη διατύπωση): «Μπορεί να πει ότι από του χρόνου -μετά τις εκλογές- θα διπλασιάσει τους μισθούς. Να «δεσμευτεί» δήθεν για πράγματα που θα τα ζητάει μετά ο κόσμος από τον Μητσοτάκη». Αλα και η πρόβλεψη! Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να βγει η Φώφη ή να συμβεί κάτι άλλο στη χώρα! Οχι βέβαια! Το είπε ο θεός της ψυχανάλυσης! Ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου