Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Στο εδώλιο ο πρώην δήμαρχος ειραιά, Βασ ίλης Μιχαλολιάκος για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Μαντούβαλου (ΕΓΓΡΑΦΑ)...!!!

ΣΤΙΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
 
Δίκη - ΣΟΚ πρόκειται να διεξαχθει στις 29 Σεπτεμβρίου 2015 στο Τριμελές Πλημ/κείο Αθηνών. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που έχει το Fimotro στη διάθεσή του, ο...
πρώην Δήμαρχος Πειραιά και βουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος, δικάζεται για συκοφαντική δυσφήμηση του πρωην, επίσης βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρου Μαντούβαλου, αναφορικά με την υπόθεση της βομβιστικής επίθεσης το 2001 εναντίον του Β. Μιχαλολιάκου.


Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έδωσε ένορκη κατάθεση στον Ειδικό Εφέτη - Ανακριτή την 1-12-2010, στην οποία αποκάλυψε ότι ο τότε αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής, Στέλιος Σύρος, του είπε, παρουσία του δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου και του τέως βουλευτή Γιάννη Κοσμίδη, ότι ο ίδιος γνώριζε πως δράστης της βομβιστικής επίθεσης εναντίον του ήταν ο Πέτρος Μαντούβαλος, αλλά δεν μπορούσε να το αποδείξει, ζητώντας πολιτική κάλυψη για να το εξιχνιάσει !!     Επίσης, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος υποστηρίζει ότι ο τότε υπουργός δημόσιας ταξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης, του επιβεβαιίωσε ότι δραστής της επίθεσης ήταν ο Πέτρος Μαντούβαλος, ενώ ο τέως Δήμαρχος εκφράζει τα παράπονά του για τον πρόεδρο της Βουλής Δημήτριο Σιούφα επειδή - όπως υποστηρίζει - του είπε ότι για το καλό του κόμματος πρέπει να ξεχάσει την υπόθεση και απλά να πει στον Π. Μαντούβαλο ότι "ξέρω ότι είσαι εσύ"   !!
Πρόκειται για συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που αν αληθεύουν (θα το κρίνει το Δικαστήριο αυτό), τινάζουν συθέμελα όλο το σκηνικό εντός της ΝΔ !1
Θα παρακαλουθήσουμε την δίκη και θα επανέλθουμε...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου