Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ευάγγελος Βενιζέλος - Ζοφερή και επικίνδυνη η κατάσταση της χώρας....!!!

Ζοφερή και επικίνδυνη χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, την κατάσταση της χώρας, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος...
Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για μια εντυπωσιακή και αδικαιολόγητη, σε μεγάλο βαθμό, αντίφαση.
Όπως επισήμανε, η χώρα «με χίλιους κόπους και βάσανα ετοιμάζεται να κερδίσει το στοίχημα της οικονομίας και της οριστικής εξόδου απο την κρίση». «Φάγαμε τον γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Την ίδια ώρα, ωστόσο, τόνισε ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε το κοινωνικό και θεσμικό στοίχημα, καθώς «ακυρώνονται με πάθος από τη μεριά της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένων θυλάκων οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις κοινωνικής συναίνεσης».


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε συνολικά την αντιπολίτευση ότι επενδύει στην αποτυχία της χώρας. «Δεν κατανοεί ή υποδύεται ότι δεν κατανοεί τι συμβαίνει στην Ευρώπη και διεθνώς και τι είναι αυτό που παίζεται με την Ελλάδα τώρα που έχουμε επιτύχει αυτά τα αποτελέσματα», σημείωσε.
Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι όταν στο εξωτερικό ζητούμε αναγνώριση των θυσιών και των επιτευγμάτων του ελληνικού λαού και να γίνει κατανοητό με πολιτική οξυδέρκεια οτι η Έλλαδα ειναι έτοιμη να βγει από το μνημόνιο και να επανέλθει στην κανονικότητα μιας χώρας μέλους της  Ε.Ε., στο «εσωτερικό λειτουργεί διαρκώς μια πέμπτη φάλαγγα που λυπάται όταν η χώρα έχει αποτελέσματα».
«Στο εσωτερικο ζούμε μια κατάσταση γεμάτη από ένταση, πρώιμη αλαζονεία νέων ή παλαιών φορέων, μια εμμονική διεκδίκηση της εξουσίας», είπε, ενώ έκανε λόγο για «ανύπαρακτο σχέδιο που απειλεί να μας γυρίσει πίσω στο μηδέν, υπό το μηδέν».
Πηγή : naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου