Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Γλυφάδα / Γιατί τόσος εκνευρισμός…??? Προμηνύεται θύελλα…???

Ένας περίεργος εκνευρισμός διακρίνεται να επικρατεί στην Γλυφάδα τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να διερωτώνται πολλοί.., και πολύ, τι τάχα να προμηνύεται…!!! Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής, ο πρώην δήμαρχος Στέλιος Λανδράκης εξαπέλυσε μετωπική επίθεση με βαρύς χαρακτηρισμούς κατά του προϊστάμενου των ηλεκτρολόγων του Δήμου Γλυφάδας Γιώργου Παπαδούδη.



Αιτία της σύρραξης στάθηκε η ένσταση που είχε κάνει προμηθευτής ηλεκτρολογικού υλικού σε διαγωνισμό προμήθειας από τον Δήμο Γλυφάδας αξίας 90.000 ευρώ, η οποία έγινε τελικά δεκτή από την Επιτροπή, με το αιτιολογικό ότι περιείχε ασάφειες.


Ο κ. Λανδράκης, ούτε λίγο - ούτε πολύ, υποστηρίζει πως η προκήρυξη είναι φωτογραφική και φτιαγμένη στα μέτρα συγκεκριμένων ανθρώπων που μας το παίζουν και αριστεροί μάλιστα, και καταγγέλλει τον κ. Παπαδούδη ότι…, μονοπωλεί τα θέματα χρόνια τώρα ο κ. Παπαδούδης, ο οποίος είναι μαέστρος και εγκέφαλος πολλών διαδικασιών»...
 ...


Η λεκτική αψιμαχία ανάμεσα στους δύο άνδρες συνεχίστηκε κι εκτός μικροφώνου μέσα σε μια παγωμένη ατμόσφαιρα από τις σκληρές καταγγελίες Λανδράκη που ίσως ανοίξουν και τους ασκούς του Αιόλου όπως ακούστηκε να λέγεται ευρέως στα στέκια της Γλυφάδας…!!!


Κώστα μου Κουράγιο…!!! Έχεις μεγάλο έργο να επιτελέσεις…, και δύσκολο…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου