Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Την Τετάρτη 22 δεκεμβρίου η απόφαση του δικαστηρίου για τον πρώην δήμαρχο Νέας Σμύρνης Γιώργο Κουτελάκη...!!!

Για την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, αναμένεται με μεγάλη αγωνία η ετυμηγορία των δικαστών του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων. Ο εισαγγελέας ζήτησε την προπερασμένη Πέμπτη να κηρυχθούν ένοχοι για σειρά κακουργημάτων ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης και η πρώην αντιδήμαρχός του Μαρίνα Ιακωβάκη.



Οι συγκεκριμένοι κατηγορούνται μαζί με άλλους πρώην δημάρχους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους – Λουκάς Σιότροπος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης, ανιψιός του πρώην δημάρχου Γιώργου Σιότροπου – Γιώργος Πόπωτας, πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας - Παναγιώτης Κρυπωτός, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου – Λευτέρης Γενεράλης, πρώην δημοτικός σύμβουλος - ότι εξέδιδαν πλαστά τιμολόγια σε βάρος του Πανιωνίου και του δήμου Νέας Σμύρνης, προκαλώντας ζημία 1.590.556 ύψους ευρώ....
...


Υπενθυμίζεται ότι, ο Γιώργο Κουτελάκης παραιτήθηκε από το αξίωμα του δημάρχου μόλις του κοινοποιήθηκε η απόφαση του συμβουλίου εφετών για παραπομπή του θέματος στο ακροατήριο και στη θέση του εξελέγη δήμαρχος ο Σταύρος Τζουλάκης, ο οποίος οδήγησε την παράταξη σε νίκη στις πρόσφατες εκλογές. Ο κ. Κουτελάκης κι η κ. Ιακωβάκη ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και εξελέγησαν με αφάνταστα μεγάλο αριθμό σταυρών προτίμησης. Μια καταδίκη τους θα οδηγούσε σε μη ορκωμοσία τους στο νέο δημοτικό συμβούλιο…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου