Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Η εφεδρεία Καλογρίτσα... Μετά τον Μιωνή...!!!

Kαι ξαφνικά εμφανίστηκε (τυχαία?) ο εργολάβος τον βοσκοτοπων, Χρήστος Καλογρίτσας, ως απο μηχανής θεός. 

Η υποκλοπή Μιωνή δεν τους έφτανε και 'θελαν κάτι παραπάνω. Ο εργολάβος (να θυμίσουμε σε κάποιους που ίσως δεν ξέρουν, ή δεν θυμούνται, πως, ήταν ο ίδιος που...
το 1986 είχε μπει μπροστά να δημιουργήσει την εφημερίδα "Πρώτη", φίλα προσκείμενη στο ΚΚΕ), εκεί που τον θεωρούσαν άνθρωπο του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα -οι ίδιοι άνθρωποι- τον χρησιμοποιούν εναντίον του Τσίπρα και του κόμματος του. 

Το πρωί, ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αδωνις, εμφανίστηκε στον Αυτιά (ΣΚΑΙ) κι άρχισε τον αντισύριζα εξαψαλμό του.


Eίπε ότι ο κ. Παππάς οφείλει άμεσα, αύριο, να προχωρήσει σε μήνυση κατά του κ.Καλογρίτσα για τους ισχυρισμούς του, ή σε διαφορετική περίπτωση, το ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποπέμψει τον κ.Παππά. «Φάνηκε ότι ο Νίκος Παππάς έστησε τον διαγωνισμό για τις άδειες και μεσολάβησε υπέρ μιας εταιρείας κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι» Kαι κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να μην κρύβεται, πρέπει να πάρει αποφάσεις». 

Ο υπουργός Ανάπτυξης ζήτησε επέμβαση του εισαγγελέα για τα όσα υποστήριξε ο Χρήστος Καλογρίτσας: Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, δεν χρωστά το ποσό των 3 εκατ. ευρώ στην εταιρεία CCC, αφού αυτά τα χρήματα, τα είχε πάρει με παρέμβαση Παππά προκειμένου να πάρει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Eκανε λόγο για σπείρα, για συνομωσία και στήσιμο από την τότε κυβέρνηση ενός διαγωνισμού που όπως υποστήριζε η ίδια ήταν αδέκαστος.  
«Ο κ. Τσίπρας τώρα που τα έμαθε οφείλει να μην κρύβεται και να πάρει αποφάσεις. Αν και είναι αστείο να πιστέψουμε ότι ο κ. Παππάς τα έκανε χωρίς να τα ξέρει (ο Τσίπρας)», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε ότι «στο δικαστήριο μεταξύ του Καλογρίτσα και της εταιρείας CCC , η οποία διεκδικεί από τον κ. Καλογρίτσα 3 εκατ. ευρώ, κατέθεσε ενόρκως και δια των δικηγόρων του ότι αυτά τα 3 εκατ. δεν τα χρωστάει στην εταιρεία αυτή, γιατί του τα έδωσε η εταιρεία με τη μεσολάβηση του κ. Νίκου Παππά ώστε να δώσει την εγγυητική για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Δηλαδή ο κ. Νίκος Παππάς τότε έστησε έναν διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, στον οποίο ο αδέκαστος διαιτητής-υπουργός, μεσολαβούσε υπέρ μιας εταιρείας του κ. Καλογρίτσα με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι , οι οποίες παραβιάζουν και τον νόμο,  καθώς το αδίκημα θεωρείται ξέπλυμα βρώμικου χρήματος»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου