Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Yπό παραίτηση τελούν 4 μέλη του ΔΣ του ΕΟΤ λόγω των «εμμονών» Θεοχάρη...!!!


ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ GREECE FOR HOME TOY ΣΤΗΒ ΒΡΑΝΑΚΗ -Διαφωνούν με την απευθείας ανάθεση της διαφημιστικής εκστρατείας στην Marketing Greece.
 
Η αναταραχή στο Υπουργείο Τουρισμού δεν λέει να «κοπάσει». Τα μέτωπα που έχουν ανοίξει με την πολιτική ευθύνη της ηγεσίας του είναι πολλά.
Έξωθεν η «Εστία» δικαιώθηκε πλήρως για τις χθεσινές αποκαλύψεις της: Ο Ιταλός Υπουργός Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο προειδοποίησε χθες την Αθήνα πως αν επιμείνει στην απόφασή της να μην δέχεται πτήσεις από την χώρα του τότε θα αποφασίσει και εκείνος με την σειρά του να κλείσει τα σύνορα, εναέρια και θαλάσσια.
«Η Ιταλία σέβεται το ευρωπαϊκό πνεύμα αλλά είναι έτοιμη να κλείσει να σύνορα σε όποιον δεν την σέβεται» τόνισε.
Έσωθεν η κρίσις που μαίνεται στην κορυφή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου μεταξύ των μελών της απλώνεται ως… πολιτικός ιός και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΤ το οποίο στην τελευταία συνεδρίασή του δεν εδέχθη την αυτοκατάργησή του.

Συμφώνως προς ασφαλείς πληροφορίες της «Εστίας» τέσσερα από τα εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ο ναύαρχος ε.α. Βασίλης Πολίτης, η κ. Αγγελική Μητσολίδου, η κυρία Χαρά Πασχαλίδου έθεσαν τις παραιτήσεις τους στην διάθεση του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη λόγω της -κατ αυτούς εμμονής του- να απαιτεί την απευθείας ανάθεση της διαφημιστικής εκστρατείας της Ελλάδος ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ (ΕΟΤ και 13 Περιφέρειες) στην ιδιωτική εταιρεία Marketing Greece.

Την εταιρεία της οποίας η διευθύνων σύμβουλος Ιωάννα Δρέττα είναι η σύζυγος κορυφαίου παράγοντος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου