Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη...!!!

Με μία αμεσότητα που παραπέμπει σε κυνισμό και μία αφέλεια που παραπέμπει σε ωμότητα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αποκάλυψε πως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς 

 τού είχε ζητήσει να παρέμβει στη Δικαιοσύνη για τη διευκόλυνση δύο συγκεκριμένων ανθρώπων, που έκτοτε έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη.
Πρόκειται για τον περίφημο Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος είχε εμφανιστεί ως εμπλεκόμενος στη λίστα Λαγκάρντ (σύμφωνα με τον κ. Παπαγγελόπουλο εμπλέκεται στο 55% της εν λόγω λίστας), και τον Σάμπυ Μιωνή, ο οποίος επίσης φερόταν να εμπλέκεται στη λίστα Λαγκάρντ και ο οποίος απασχόλησε εσχάτως την κοινή γνώμη, γιατί κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής πως συναντήθηκε με τον κ. Παπαγγελόπουλο στο Μαξίμου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -παρουσία του υπουργού Νίκου Παππά- πάλι για θέματα «διευθετήσεων» μεταξύ του επιχειρηματία, της ελληνικής δικαιοσύνης, ενός εκδότη και ενός δημοσιογράφου.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και στη μία και στην άλλη περίπτωση έχει αρνηθεί τον ρόλο του μεσάζοντα, αλλά, όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, ανέφερε πως αποφάσισε να μιλήσει τώρα και όχι τότε διότι, ενώ τότε ήταν «καλός άνθρωπος», τώρα βρίσκεται «εν αμύνη» και οφείλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Στην ίδια εκπομπή παρενέβη και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος υπενθύμισε πως αυτά παθαίνει όποιος αφήνει τη Δικαιοσύνη για να ασχοληθεί με την πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου