Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Επαφές Μητσοτάκη με όλους τους αργηγούς για την αντιμετώπιση της κρίσης...!!!

Οι εξελίξεις είναι πλέον ραγδαίες -  Ο πρωθυπουργός ξεκινά επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς τους οποίους θα ενημερώσει για τις εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό  

- Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα υπάρξει αύριο Δευτέρα στις 6 το απόγευμα συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να εκτιμηθούν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού - Νέες ανακοινώσεις έκανε νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής (15/03), ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, σχετικά με την πορεία του ιού στη χώρα μας.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του Συριζα κ. Καλογήρου είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον γ.γ. του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη, προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτακη με τον κ. Τσίπρα, τη Δευτέρα, για ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού αλλά και κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση των δυο ανδρών θα γίνει αύριο Δευτέρα 16/03/2020 στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή στις 18:00.
Ο κ. Μητσοτάκης θα δει και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και θα τους ενημερώσει σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου