Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ντόμινο αλλαγών στον ΣΥΡΙΖΑ...


Σε νέο ανακάτεμα της εσωκομματικής τράπουλας στον ΣΥΡΙΖΑ προβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς στο Μαξίμου κρίθηκε ότι το υπάρχον οργανόγραμμα δεν απέδωσε. 

Έτσι, σήμερα η Πολιτική Γραμματεία θα...
προετοιμάσει την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που αναμένεται να διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Η Κεντρική Επιτροπή, λοιπόν, αναμένεται να καταλήξει στην απόφαση να εκλέξει μία νέα Πολιτική Γραμματεία. Επί της ουσίας, στόχος του πρωθυπουργού είναι να πρόκειται για ένα ενισχυμένο όργανο, στο οποίο θα μετέχουν υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη, αλλά και κορυφαίοι υπουργοί –κάτι σαν το παλιό «Εκτελεστικό» του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου. 


Το συγκεκριμένο όργανο, η νέα Πολιτική Γραμματεία, θα πλαισιώσει τον Πάνο Σκουρλέτη, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των τριών εκλογικών αναμετρήσεων του 2019, αλλά και για να υπηρετηθεί η ανάγκη ενίσχυσης των οργανώσεων του κυβερνώντος κόμματος.

Τέλος, τόσο το Πολιτικό Συμβούλιο όσο και το Εκτελεστικό Συμβούλιο θα… καταργηθούν, αφού εκτιμάται ότι απέτυχαν να λειτουργήσουν με τον τρόπο που στο Μαξίμου τα είχαν φανταστεί και, όπως τονίζει στον Neo ανώτατος παράγοντας, «δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα απ’ αυτά που υποτίθεται θα έλυναν».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου