Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Προβληματισμός στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Σαββίδη...!!!

του Αντώνη Αντζολέτου

Οι τελευταίες εξελίξεις και τα έκτροπα στο γήπεδο της Τούμπας με το μεγαλοπαράγοντα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να εισβάλει στο γήπεδο με το όπλο στη ζώνη του, 

αναμένεται να κυριαρχήσουν στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα συγκληθεί το απόγευμα. 
Οι επικρίσεις που δέχονται οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης,  ακόμα και στον δημόσιο διάλογο, έχουν προβληματίσει τα μέλη της πλειοψηφίας. Το Μαξίμου,  μέσω  της διακοπής του πρωταθλήματος και των διαβουλεύσεων που έχει ξεκινήσει ο Γιώργος Βασιλειάδης  επιδιώκει τη θεσμοθέτηση ενός νέου αυστηρού πλαισίου που θα εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προβληματισμός, σύμφωνα με πληροφορίες,  υπάρχει και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν χαρακτηριστική η χθεσινή τοποθέτηση του Νίκου Φίλη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» που δήλωσε πως «και στο παρελθόν υπήρξε διακοπή του πρωταθλήματος ... δεν μπορεί η αντιμετώπιση να θυμίζει μία από τα ίδια. Με προβληματίζει ότι επιλέχθηκε ως άμεση απάντηση η διακοπή του πρωταθλήματος, που μοιάζει να κατανέμει αδιακρίτως την ευθύνη σε όλες τις ομάδες και να δημιουργηθούν συνθήκες διάλυσης, μέσα από την οποία μπορεί να υπάρξει ατιμωρησία, να διασωθούν οι "νονοί" του ποδοσφαίρου».
Επικριτικά για τη μη κράτηση του Ιβάν Σαββίδη τη  στιγμή της διακοπής του αγώνα έχουν τοποθετηθεί πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να αναλύσει σήμερα ο πρωθυπουργός στα στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος.
Ο κύριος Τσίπρας έχει δήλωσει αποφασισμένος να θέσει όλους προ των ευθυνών τους χωρίς να λογαριάσει το πολιτικό κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου