Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Λαλιώτης: Βάλει εναντίον όσων θέλουν το ΠΑΣΟΚ «ουρά» της ΝΔ...!!!

Με ένα άκρως επιθετικό πολιτικό άρθρο παρεμβαίνει δημοσίως μέσω της “Εφημερίδας των Συντακτών” ο Κ. Λαλιώτης, δείχνοντας τις προτιμήσεις του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κώστας Λαλιώτης τραβάει ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή “προόδου και συντήρησης”, βάζοντας τη σημερινή Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στην Κεντροαριστερά και τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου, που σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να συγκροτήσουν ένα ενιαίο μέτωπο, και να προτείνουν μια διαφορετική προοπτική για το μέλλον της χώρας.

1_796
Η ρητορική του Κώστα Λαλιώτη έρχεται σε αντίθεση με στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ που δεν κρύβουν ότι, θα επιθυμούσαν μια συμπόρευση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που θα καθιστούσε το ιστορικό Κίνημα… ουρά της Νέας Δημοκρατίας, όπως την περίοδο 2012-2015, την οποία πλήρωσε ακριβά το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας τα 2/3 της κοινωνικής βάσης του, και εξασφαλίζοντας οριακά την είσοδό του στη Βουλή.

Το άρθρο του Κώστα Λαλιώτη αποτελεί ένα μανιφέστο κατά του νεοφιλελευθερισμού, που αποδίδει στη σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, και φέρνει σε δύσκολη θέση όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ επιδιώκουν μελλοντικούς ρόλους δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω της επί της ουσίας απορρόφησης του Κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου από την ιστορική παράταξη της Κεντροδεξιάς.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ αργά κύριε η φθορά είναι τόσο μεγάλη....όσο μεγάλο ήταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα ομος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή