Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ανταρτοπόλεμος... !!!

Μέσα σε... σακούλες σκουπιδιών κινδυνεύει να βυθιστεί η Ν.Δ. μετά την αρνητική στάση των συνδικαλιστών της ΠΟΕ - ΟΤΑ που πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση να...
 
συμβάλουν στην εκτόνωση της έντασης και τη λήξη της απεργίας που έχει φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους, οι οποίοι βλέπουν να στοιβάζονται τόνοι σκουπιδιών εν μέσω καύσωνα και έντασης της τουριστικής περιόδου.

Στην οδό Πειραιώς αντιμετωπίζουν με χαιρεκακία το πολιτικό αδιέξοδο της κυβέρνησης, που δεν θέλησε να επιφέρει τον ξαφνικό θάνατο στους συμβασιούχους.
Εξαπολύουν συνεχώς επιθέσεις κατά της κυβέρνησης, αποκαλώντας «πολιτικό απατεώνα» τον Πάνο Σκουρλέτη και απορρίπτουν τις αιτιάσεις περί καθοδήγησης της ΠΟΕ - ΟΤΑ στη συνέχιση της απεργίας, επισημαίνοντας ότι είναι μειοψηφία στο Δ.Σ. και δεν έχουν τη δύναμη να επιβάλουν τη θέλησή τους.

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν τεράστιες ευθύνες. Κοροϊδεύουν τους πάντες, προσπαθώντας να μετακυλίσουν λίγους μήνες παρακάτω το πρόβλημα. Γι’ αυτό δεν τους πιστεύει πλέον κανείς», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

«Με την ψήφο του Μητσοτάκη η χώρα βυθίζεται στα σκουπίδια» ανταπάντησε ο Σκουρλέτης, με την κυβέρνηση να επισημαίνει κάτι που φαίνεται να έχει βάση: ότι η Ν.Δ. επιχειρεί να αξιοποιήσει οποιαδήποτε λαβή κοινωνικής έντασης προκειμένου να «μουντζουρώσει» την εικόνα της κυβέρνησης και να ακυρώσει τις όποιες προσπάθειες πολιτικής ανάκαμψης με δεδομένο ότι κέρδισε χρόνο με την απόφαση στο Eurogroup.

Στο πλαίσιο αυτό, πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν τη Ν.Δ. πίσω από την απόφαση των αστυνομικών να δώσουν συνέντευξη Τύπου στην Πλατεία Εξαρχείων σήμερα, προκειμένου να αποδειχτεί ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι «άβατο» για τα σώματα ασφαλείας και να προκληθεί κοινωνική ένταση την οποία θα χρεωθεί η κυβέρνηση.

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης επιχειρεί να ακυρώσει μια διαδικασία η οποία σίγουρα θα επιφέρει προβλήματα. Άλλωστε τα ζητήματα ασφάλειας ο Μητσοτάκης τα έχει θέσει ψηλά στις προτεραιότητές του και μάλιστα δεν παραλείπει να τονίζει ότι από τα πρώτα πράγματα που θα τακτοποιήσει είναι να «καθαρίσει τα Εξάρχεια»...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου