Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Λαμία και Ηράκλειο οι επόμενοι καλοκαιρινοί σταθμοί του πρωθυπουργού...!!!



Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες  τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο κυβερνητικό στρατόπεδο για το επόμενο περιφερειακό συνέδριο το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λαμία στις 26 και 27 Ιουλίου.

Για αυτό το λόγο ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης συναντήθηκε χθες με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.
Στο Μαξίμου θεωρούν επιτυχημένο το «πείραμα» της Κοζάνης και εκτιμούν πως η καλύτερη ευκαιρία για να γίνει η κυβέρνηση «κομμάτι της καθημερινότητας» των πολιτών είναι η προσωπική επαφή του πρωθυπουργού με την κοινωνία ειδικά σε περιφερειακό επίπεδο.  

Η συμμετοχή μεγάλου αριθμού φορέων στην Κοζάνη, πιστεύουν από την Ηρώδου Αττικού, πως ήταν καταλυτική για τη διεξαγωγή ενός  ουσιαστικού  διαλόγου που μπορεί να συνεχιστεί και να αναδείξει τα πραγματικά προβλήματα, αλλά και τα πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής. 
Με την επικαιρότητα να μη βοήθα και το κλίμα για την κυβέρνηση να μην έχει αλλάξει μετά τη συμφωνία του Λουξεμβούργου  η ανάδειξη των τοπικών ζητημάτων, θεωρούν κυβερνητικοί αξιωματούχοι,  πως θα φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ γρήγορα κοντά στη βάση του. Σε αυτό το σχεδιασμό θα βοηθήσουν τα ήδη προγραμματισμένα περιφερειακά συνέδρια που για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα σταματήσουν ούτε το καλοκαίρι. Όλα αυτά, άλλωστε εντάσσονται στην αποτελεσματική εφαρμογή του σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο μεθεπόμενος σταθμός του πρωθυπουργού θα είναι η περιφέρεια της Κρήτης με τον Αλέξη Τσίπρα να επισκέπτεται το Ηράκλειο στα τέλη Αυγούστου.
Ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει και τις επισκέψεις του στα υπουργεία. Επιθυμώντας να δώσει έμφαση στη μείωση της ανεργίας, στην κοινωνική πρόνοια, αλλά και στην καταπολέμηση της μαύρης απασχόλησης θα επισκεφτεί μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει,  το υπουργείο  Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου