Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Δήμος Ζακύνθου : 13 έργα διερευνά η εισαγγελική αρχή…!!!



Η εισαγγελέας Ζακύνθου, μετά από παραγγελία του εκ Ζακύνθου υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και με συνοδεία αστυνομικής δύναμης, 

εισέβαλε κυριολεκτικά στο Δημαρχείο του νησιού για να κατασχέσει φακέλους και να ελέγξει φακέλους για 13 δημοτικά έργα….
Ο υπουργός, ερωτηθείς από το ΑΠΕ – ΜΠΕ…, δήλωσε ότι : «Κάνοντας χρήση του άρθρου 30 του κώδικα ποινικής δικονομίας, έδωσα παραγγελία στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου για την διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο 13 έργα συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ του Δήμου τα οποία έγιναν με την διαδικασία της ανάθεσης σε έναν εργολήπτη.

Επιπλέον, ο κ. Κοντονής επεσήμανε ότι «η έρευνα που ξεκίνησε αφορά τις ενέργειες του Δήμου που έγιναν τους τελευταίους μήνες και σχετίζονται με έργα στην καθαριότητα και στο χώρο αποκομιδής των απορριμμάτων. Η Εισαγγελέας θα εξετάσει τις διαδικασίες που ακολούθησε ο Δήμος και συγκεκριμένα τις αποφάσεις ανάθεσης, πιστοποίησης και χρηματοδότησης των έργων, τα τιμολόγια πληρωμής και το ενδεχόμενο κατάτμησής τους».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου