Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

«Καρφιά» on camera μεταξύ Τσίπρα και Γεννηματά...!!!

Αιχμές, εκατέρωθεν, εκτόξευσαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αρχικά ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «είναι καλό το γεγονός ότι μας δίνεται, ως χώρα και ως πολιτικό σύστημα, ένας χρόνος χωρίς αυτήν την πίεση, μία ανάσα να μπορέσουμε να αναστοχαστούμε και να δούμε λίγο και το μέλλον της χώρας, και τις διαφωνίες και τις συμφωνίες μας».
«Δεν ξέρω κατά πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά μας την έχεις βάλει στο λαιμό» σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά: «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω». «Μας έχεις βάλει σε δύο νέα μνημόνια, οπότε δεν έχεις τα περιθώρια να τα λες αυτά» ανταπάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,
για να λάβει την απάντηση του πρωθυπουργού: «Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο, θα πάρω και τον Γιώργο μαζί, σε έναν χρόνο». «Θα σε πάω στη Σύμη για να δεις πώς πραγματικά χτυπά η καρδιά τη ακριτικής Ελλάδας» αντέτεινε η Φώφη Γεννηματά. 

Διαβάστε επίσης: Παπανδρέου προς Τσίπρα: «Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη»
«Ο ελληνικός λαός θέλει να ξέρει πού βρίσκεται, ποιες είναι οι προοπτικές του. Δοκιμάστηκαν και τα μεγάλα λόγια και όλα αυτά και οι υποσχέσεις, καταλάβανε όλοι πού βρισκόμαστε, από δω και πέρα είναι τί γίνεται» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας: «Από εδώ και πέρα υπάρχει ένας δρόμος, ο δρόμος της εξόδου από την κρίση».
Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε τέλος και στο επικείμενο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπου και έχει προσκληθεί. «Θα έρθεις;», ρώτησε η κ. Γεννηματά, με τον Πρωθυπουργό να το αφήνει ανοικτό, ανάλογα με τις υποχρεώσεις που θα έχει στο τέλος του μήνα.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου