Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Μυστήριο γύρω από την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ...!!!

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισσάβετ της οποίας η απουσία έχει πυροδοτήσει ερωτηματικά για το τι τελικά συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μπάκιγχαμ.  
 
Μπορεί η είδηση θανάτου της βασίλισσας από το BBC να αποδόθηκε σε  «γκάφα» εκ μέρους του γνωστού δικτύου ειδήσεων, ωστόσο η 12ημερη απουσία της Ελισάβετ από μια σειρά δημόσιων εκδηλώσεων στις οποίες πάντα έδινε το παρών , έχει προκαλέσει την απορία του Τύπου.
Να σημειωθεί ότι η Βασίλισσα της Βρετανίας έλαμψε δια της απουσίας της από την χριστουγεννιάτική λειτουργία με το παλάτι μέσω ανακοίνωσης του στις 21 Δεκεμβρίου να ενημερώνει για βαρύ κρυολόγημα της ίδιας και του συζύγου της.
"Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου υποφέρουν από βαρύ κρυολόγημα και επομένως αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν για το Σάντρινγκχαμ" ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. Το ίδιο συνέβη και την Πρωτοχρονιά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη ένα συμβάν που έμελλε να δημιουργήσει αμφιβολίες για την κατάσταση υγείας της βασίλισσας ήταν οι δηλώσεις της κόρης της Ελισάβετ, πριγκίπισσας Άννα, η οποία σε ερώτηση για την μητέρα της,  αποκρίθηκε ότι η υγεία της είναι καλά και ότι προτίμησε να μέινει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια η 90χρονη βασίλισσα  έχει περιορίσει τα ταξίδια της στο εξωτερικό και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι στο τέλος του έτους θα παραχωρήσει ορισμένες αρμοδιότητές της σε 25 φιλανθρωπικούς οργανισμούς σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Επόμενος μονάρχης...ο Κάρολος;

Μια φωτογραφία με τον πρώτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Κάρολο έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι, φουντώνοντας τις φήμες που θέλουν τον 68χρονο πρίγκιπα να αποτελεί τον επόμενο μονάρχη της χώρας.
 
Το επίμαχο φωτογραφικό καρέ αποτέλεσε έκπληξη καθότι οι περισσότεροι περίμεναν στο πλάι της βασίλισσας να βρίσκεται ο σύζυγός της, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεώρησαν ύποπτη την ενέργεια αυτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου