Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ο πρ.Δήμαρχος Σπύρος Πανάς διαψεύδει δημοσίευμα που τον θέλει να παραιτείται από επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Κίνησης”...!!!

Ο πρ.Δήμαρχος Σπύρος Πανάς διαψεύδει δημοσίευμα που τον θέλει να παραιτείται από επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Κίνησης”
 

Αλιεύσαμε από το διαδίκτυο ένα δημοσίευμα που κάνει λόγο για πιθανή παραίτηση-αντικατάσταση του πρώην Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Σπύρου Πανά από τον συνδυασμό που ο ίδιος δημιούργησε και οδήγησε με σχετική επιτυχία στις εκλογές του 2013, παρόλο που δεν κατάφερε τελικά να κατακτήσει τον δημαρχιακό θώκο.
Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε το anatropionline.gr με τον πρ.Δήμαρχο, ο ίδιος μας ξεκαθάρισε πως όχι μόνο παραμένει στο τιμόνι της “Ανεξάρτητης Κίνησης“, αλλά συνεχίζει απτόητος το έργο του, πιστός πάντα στην αγάπη για τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και που οι συμπολίτες του τον τίμησαν με την ψήφο τους.
Εξέφρασε, μάλιστα, την έκπληξή του για τα όσα ανακριβή ακούγονται και γράφονται, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως, “ίσως σε κάποιους δεν αρέσει η υγιής λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου”, στέλνοντας έτσι ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους υποψήφιους… “μνηστήρες”.
Κλείνοντας o κ.Πανάς ευχήθηκε σε όλους “Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία, Δημιουργικότητα και προπάντων Αγάπη”.
Διαβάστε το δημοσίευμα:
Κινητικότητα παρατηρείται στο εσωτερικό της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τις φήμες να διαδέχονται η μία την άλλη.
Ο πάλαι ποτέ ισχυρός συνδυασμός φαίνεται να έχει χάσει την δύναμη και την αίγλη του με αποτέλεσμα σημαντικά στελέχη της ομάδας να «ψάχνονται» για το μέλλον της παράταξης .
Όπως μαθαίνει η στήλη, αυτές τις μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση κορυφής με παρόντα τον αρχηγό της Ανεξάρτητης Κίνησης, Σπύρο Πανά και τα δυνατά «χαρτιά» της παράταξης.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για αντικατάσταση του Σπύρου Πανά ως επικεφαλή του συνδυασμού μέχρι και παραίτηση του ιδίου από το δημοτικό συμβούλιο.
Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις στην Ανεξάρτητη Κίνηση θα είναι ραγδαίες.

Πηγή: notiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου