Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Κυρία Μέρκελ, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι φασίστας, όπως κι εσείς... !!!

"Μάλλον αυτό σας τρομάζει στον Ντόναλντ Τραμπ"...

Παρατηρώντας τις αντιδράσεις των Ευρωπαίων ηγετών και αξιωματούχων μετά την εκλογή Τραμπ, σκέφτομαι πως είναι εντελώς...
γελοίοι, υποκριτές, σιχαμένοι και ανύπαρκτοι. Επίσης, είναι εντελώς άσχετοι από πολιτική γιατί είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να εκλεγεί ο Τραμπ, τον κορόιδευαν και μιλούσαν εναντίον του, και τώρα τον παρακαλάνε να τους συναντήσει.

Η Άνγκελα Μέρκελ, στο μήνυμά της, αναφέρει:

«Η Γερμανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες συνδέονται με αξίες, τη δημοκρατία, την ελευθερία, τον σεβασμό του νόμου, της αξιοπρέπειας του ανθρώπου ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός του, τη θρησκεία του, το φύλο του, τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ή τις πολιτικές πεποιθήσεις του.

Είναι στη βάση αυτών των αξιών που προτείνω μια στενή συνεργασία με τον επόμενο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ».

Πώς ακριβώς σέβεται την αξιοπρέπεια του ανθρώπου η Άνγκελα Μέρκελ και η Γερμανία;

Αναγνωρίζοντας την Τουρκία ως ασφαλή χώρα για τους πρόσφυγες;

Ή παραβιάζοντας τη συνθήκη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, κλείνοντας τα σύνορα και μεταθέτοντας το πρόβλημα στις χώρες υποδοχής, όπως η Ελλάδα και η Ιταλία;
Μήπως η Άνγκελα Μέρκελ σεβόταν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όταν χρησιμοποιούσε διαρκώς από το 2010 τη ρητορική της Bild για τους «τεμπέληδες Έλληνες» και θυμήθηκε το 2015 να πει πως δεν είναι σωστό να μιλάμε με στερεότυπα για τους λαούς;

Είναι απίστευτη η υποκρισία της Άνγκελα Μέρκελ, του Φρανσουά Ολάντ και των άλλων Ευρωπαίων ηγετών.

Απατεώνες και υποκριτές ολκής αναρωτιούνται γιατί εξελέγη ο Τραμπ στις ΗΠΑ και ανησυχούν για την άνοδο της Λεπέν και των άλλων ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη.

Φοβάται για την Δημοκρατία στην Ευρώπη η Μέρκελ.

Αυτό δεν την εμπόδισε να στραγγαλίσει την Δημοκρατία στην Ελλάδα, να μετατρέψει τις εκλεγμένες ελληνικές κυβερνήσεις σε μαριονέτες και να ακυρώσει με εκβιασμό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος τον Ιούλιο του 2015.

Γιατί απορούν η Μέρκελ και ο Ολάντ για την άνοδο της Λεπέν και των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη;

Όταν εσύ φέρεσαι σαν φασίστας στους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς, εσύ φέρνεις στην εξουσία τους φασίστες που δεν ντρέπονται -όπως εσύ- να πουν πως είναι φασίστες.
Στην Μέρκελ, στον Ολάντ και στους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες οφείλεται η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

Ευρωπαίοι δεξιοί και σοσιαλιστές -νεοφιλελεύθεροι φασίστες και σκλάβοι των αγορών όλοι- οδηγούν στην εξαθλίωση και τη απελπισία μεγάλα τμήματα των λαών τους, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, οδηγούν τους πολίτες στην ακροδεξιά, και μετά απορούν για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ.

Κυρία Μέρκελ, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι φασίστας.

Σαν εσάς.

Μάλλον αυτό σας τρομάζει στον Ντόναλντ Τραμπ.

(Το πιο ωραίο απ’ όλα είναι πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει γερμανική καταγωγή. Τι περίεργο. Και μάλιστα ο Τραμπ είναι γερμαναράς παλιάς κοπής. Πάντως, η Μέρκελ και ο Τραμπ μοιάζουν. Μήπως είναι συγγενείς;)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου