Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Δεν βλέπει φως ο Καραμανλής... !!!

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Αν δεν αλλάξει το μείγμα πολιτικής και οι Ευρωπαίοι συνεχίσουν να έχουν την αντίληψη που έχουν τώρα, δεν βλέπω φως»,  

φέρεται να είπε ο προβληματισμένος Καραμανλής, σε...
 συνομιλητές του στην επίσκεψη του στην Κόνιτσα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της "Real Νews" ο πρώην πρωθυπουργός θεωρεί ότι η ΝΔ θα βγει πρώτη δύναμη στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, και θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια πολύ δύσκολη κατάσταση. «Θα κληθούμε να αναλάβουμε καυτή πατάτα» τονίζει τονίζοντας ότι η η κυβέρνηση Τσίπρα «βρίσκεται σε σύγχυση».


Όσον αφορά την πρόταση της κυβέρνησης να είναι ο Βύρων Πολύδωρας πρόεδρος του ΕΣΡ είπε «Είναι τίμιος» και έδωσε εντολή στο γραφείο του στην Αθήνα να διαψεύσει τα σενάρια ότι ήταν δική του πρόταση. «Έχουν να συναντηθούν 3-4 χρόνια» είπε συνεργάτης του.

Για την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά είπε ότι «το περίμενε». Στελέχη και βουλευτές της ΝΔ που τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του λένε ότι τους έλεγε εδώ και ένα χρόνο ότι ο «νόμος δεν θα αντέξει».

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι είδε θετικά την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο. «Ποιος μπορεί να την κατηγορήσει γι' αυτό» έλεγε στους συνομιλητές του. [...] «Εγώ πήγα να τα βάλω με έναν εργολάβο και ο Τσίπρας με τον Παππά πήγαν να βάλουν τον δικό τους εργολάβο. Από πού και ως πού είναι οι συνεχιστές μου;» λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου