Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Αντίστροφή μέτρηση για τον ανασχηματισμό – Το αργότερο μέχρι την Κυριακή οι ανακοινώσεις...!!!

Μέσα στην εβδομάδα, το αργότερο μέχρι την Κυριακή, αναμένεται – πλην συγκλονιστικού απροόπτου- αναμένεται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του altsantiri.gr, οι  τελικές αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί από τον πρωθυπουργό. Ο ανασχηματισμός θα είναι δομικός, το κυβερνητικό σχήμα ευέλικτο ενώ αναμένεται να υπάρχει «λίφτινγκ» σε πρόσωπα αλλά και υπουργεία.
Νέα υπουργεία – νέα πρόσωπα
Την ώρα που τα μέτωπα των τηλεοπτικών αδειών και της διαπραγμάτευσης για τη δεύτερη αξιολόγηση είναι ορθάνοιχτα, ο πρωθυπουργός έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Η βελτίωση της καθημερινότητας, ο καλύτερος συντονισμός και η είσοδος της νέας γενιάς στο πολιτικό προσκήνιο είναι οι προτεραιότητες του Αλέξη Τσίπρα.
Μαζί με την είσοδο νέων ηλικιακά επιστημόνων στην πρώτη γραμμή της πολιτικής, αναμένεται να υπάρξουν τομές στις αρμοδιότητες και στη λειτουργικότητα των υπουργείων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του altsantiri.gr, στην κυβέρνηση θα υπάρξει είσοδος ενός προσώπου – έκπληξη που δεν έχει ακουστεί ακόμα σε κανένα ρεπορτάζ.
Καραμπόλες της τελευταίας στιγμής
Όπως σε κάθε ανασχηματισμό, δεν αποκλείεται να υπάρχουν καραμπόλες της τελευταίας στιγμής και να αλλάξει η σύνθεση του ανασχηματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου