Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ποιοι μετέχουν στο εκλογικό «στρατηγείο» του ΣΥΡΙΖΑ... !!!

Mε το «γενικό πρόσταγμα» στο Νίκο Παππά και με ολική επαναφορά Σκουρλέτη στα γνωστό του τερέν της επικοινωνίας έχει ήδη στηθεί και αναλάβει δράση το εκλογικό-επικοινωνιακό στρατηγείο της Κουμουνδούρου.
 
 Η...

ομάδα που θα δώσει τη μάχη της επικοινωνίας και της εκλογικής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ έχει σημαντικές αλλαγές αλλά και σταθερά πρόσωπα σε σχέση με το προεκλογικό επιτελείο του περασμένου Γενάρη - γεγονός, που αποτυπώνει εν μέρει και τα τραύματα του ταραγμένου Ιουλίου και της μετέπειτα διάσπασης του κόμματος.


Τον βασικό συντονιστικό ρόλο της ομάδας έχει ο - πρώην πλέον - υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ενώ επέστρεψε και συμμετέχει στον εκλογικό σχεδιασμό ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος είχε διατελέσει επί πεντέμισι χρόνια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο team μετέχουν ακόμη ο αρθρογράφος της Αυγής Θανάσης Καρτερός, ο - παραδοσιακός - εκλογολόγος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης, ο έως τώρα διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Άγγελος Τσέκερης, η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, ενώ την εκπροσώπηση του κόμματος και του Αλέξη Τσίπρα θα αναλάβει η, έως προχθές, κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Στο επικοινωνιακό επιτελείο δεν μετέχει, παρά τα όσα γράφονται, ο Θόδωρος Μιχόπουλος, ο οποίος αποτέλεσε την επικοινωνιακή «καρδιά» του Μαξίμου στο πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης Τσίπρα αλλά αποχώρησε μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη μετά τη συμφωνία των Βρυξελλών.

Το who is who του εκλογικού «στρατηγείου» του ΣΥΡΙΖΑ

Πάνος Σκουρλέτης

Ο εκ των «βετεράνων» της επικοινωνιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στα γνωστά του λημέρια, τουλάχιστον έως τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, στα 53 του χρόνια σήμερα, είχε αναλάβει χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά τις εκλογές του 2009 και παρέμεινε σ' αυτή τη θέση έως τον περασμένο Γενάρη και την πρώτη εκλογή αριστερής κυβέρνησης.

Στις 27 Ιανουαρίου ανέλαβε υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εγκατέλειψε το «καυτό» χαρτοφυλάκιο όμως μετά τη συμφωνία των Βρυξελλών και στις 17 Ιουλίου ορκίστηκε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στη θέση του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο Πάνος Σκουρλέτης έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά κι έχει εργαστεί επί χρόνια στον ιδιωτικό τομέα.

Άγγελος Τσέκερης

Ανέλαβε διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού τον Ιούλιο, κατά τον «ανασχηματισμό» του επιτελείου του Μαξίμου, διαδεχόμενος τον Θόδωρο Μιχόπουλο.

Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος - Μηχανικός, είναι δημοσιογράφος και γνωστός αρθρογράφος της Αυγής, ενώ είχε καθημερινή εκπομπή και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο». Αρθρογραφούσε επίσης στα περιοδικά «Σχεδία», «Αντί», και «Γαλέρα», καθώς και στην «Athens voice».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου