Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Έκτακτο συνέδριο τον Σεπτέμβριο αποφάσισε η KE του ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 13 ώρες και με πολλές σφοδρές συγκρούσεις, το κυβερνών κόμμα πάει στο... 

συνέδριο για το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η απόφαση ελήφθη χωρίς καταμέτρηση των ψήφων καθώς ήταν φανερή η πλειοψηφία των μελών που τάχθηκαν υπέρ της πρότασης των Προεδρικών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες, ίσως και στα τέλη Αυγούστου θα συνεδριάσει εκ νέου η Κεντρική Επιτροπή για να αποφασίσει τόσο για τα θέματα που θα τεθούν στο έκτακτο συνέδριο όσο και για την ημερομηνία διεξαγωγής του η οποία μάλλον μετατίθεται για μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο.
Ωστόσο, η απόφαση αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί Πύρρειος για τον πρωθυπουργός και πρόεδρο του κόμματος αφού ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται περισσότερο διασπασμένος από ποτέ και κανείς δεν είναι σίγουρος αν μέχρι το Συνέδριο δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις ή ακόμη και διαγραφές, όχι μόνο στελεχών αλλά και βουλευτών. Ηδη οι πρώτοι 17 αποχώρησαν από την Κεντρική Επιτροπή.
Πύρρειος νίκη Τσίπρα: Εκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο
Το κόμμα βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί με εμφανείς τις πληγές που άφησε η απόφαση του κ. Τσίπρα για συμφωνία με τους δανειστές. Παράλληλα, επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» αφενός με την Αριστερή Πλατφόρμα και αφετέρου με συνιστώσες όπως η ΚΟΕ του Ρούντι Ρινάλντι που έτσι κι αλλιώς αποχώρησαν από την ΚΕ. Αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις βουλευτές τουλάχιστον θα ανεξαρτητοποιηθούν και από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης οριστικό είναι το διαζύγιο και με την Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τη σκληρή κριτική που άσκησε στον πρωθυπουργό αλλά και το σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον Νίκο Παππά και τον πατέρα του με αφορμή τη μητέρα της Λίνα Αλεξίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου