Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ο Μπαλτάκος συγκρίνει τον Σαμαρά με τον… Ναπολέοντα στο Βατερλώ...!!!

Πικρές αλήθειες για τον Αντώνη Σαμαρά και το κατάντημα στο οποίο έχει περιέλθει η Νέα Δημοκρατία εξαιτίας των επιλογών, 

 της ρητορικής και της συμπεριφοράς του πρώην πρωθυπουργού και μεγάλου χαμένου των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, λέει ο Τάκης Μπαλτάκος με άρθρο του στη “Real News”.
Ο γνωστός δικηγόρος, στενός συνεργάτης και εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά, σε ρόλο ιδεολογικού συνοδοιπόρου του πρώην πρωθυπουργού, τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα με την αποκάλυψη του εξωθεσιμού “παιχνιδιού” με τη Χρυσή Αυγή, το οποίο πλήρωσε ακριβά, σε πολιτικό και εκλογικό επίπεδο η Νέα Δημοκρατία.
Ακόμη και μετά την απομάκρυνσή του από το αξίωμα του πανίσχυρου Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, ο Τάκης Μπαλτάκος συνέχισε να παρεμβαίνει δημοσίως, χωρίς να αναγνωρίζει τα λάθη του, και χωρίς να παραδέχεται τις ολέθριες συνέπειες που είχαν για τη Νέα Δημοκρατία οι πράξεις του.

Σήμερα λοιπόν, με άρθρο στη “Real News”, το οποίο έχει τίτλο “Αγαπητέ Αντώνη”, ο Τάκης Μπαλτάκος “εκτελεί” ουσιαστικά τον πρώην πρωθυπουργό, καταλογίζοντάς του βαριές ευθύνες, όχι μόνο για την ιστορική ήττα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, αλλά και για όσα ακολούθησαν, και έχουν οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία στο περιθώριο του πολιτικού συστήματος, αδύναμη να αποτελέσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση στην… παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ.
Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Μπαλτάκος καταλογίζει στον Αντώνη Σαμαρά μειωμένες εθνικές ευαισθησίες, με τη στάση που κρατάει στη διαπραγμάτευση, “συντασσόμενος”, όπως εκτιμά με τις θέσεις των εταίρων και όχι της Ελλάδας, ενώ τον… βγάζει στη σέντρα και για την αυτοκαταστροφική “ψύχωση δικαίωσης” που ακολουθεί μετά τις εκλογές, έχοντας οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία σε δραματική και πρωτοφανή ιστορικά συρρίκνωση.
“Θα είχε νόημα για τον Ναπολέοντα να υπερασπιστεί τις επιλογές του στο Βατερλώ;”, είναι η πιο χαρακτηριστική αποστροφή του Τάκη Μπαλτάκου για τις ευθύνες του Αντώνη Σαμαρά.

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου