Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

“Ο Σαμαράς… κάρφωνε και υπονόμευε τον Καραμανλή στη Μέρκελ”...!!!

Μια εντυπωσιακή αποκάλυψη κάνει ο δημοσιογράφος Νίκος Σίμος στα “Παραπολιτικά”, για την υπονόμευση του Κώστα Καραμανλή από τον Αντώνη Σαμαρά, 

 με τον μεγάλο χαμένο των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου να “καρφώνει” τον προκάτοχό του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας στην Άνγκελα Μέρκελ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπογράφει ο Νίκος Σίμος στα “Παραπολιτικά”, στην προσπάθειά του να καλύψει τις αρρυθμίες και υστερήσεις της δικής του διακυβέρνησης, ο Αντώνης Σαμαράς έριχνε διαρκώς τα βάρη στον Κώστα Καραμανλή, θέλοντας να πείσει ότι ο προκάτοχός του στην ηγεσία της ΝΔ προκάλεσε μεγάλος μέρος των προβλημάτων που κλήθηκε στη συνέχεια να διαχειριστεί ο ίδιος.

Ο Νίκος Σίμος τονίζει ότι ο Αντώνης Σαμαράς υπονόμευε τον Κώστα Καραμανλή στην Άνγκελα Μέρκελ, και “κάρφωνε” τις προηγούμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, μέσω του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ως υπουργός Οικονομικών είχε καταφέρει να βρει απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με το Βερολίνο.
Σημειώνεται ότι η Άνγκελα Μέρκελ είχε στηρίξει τον Κώστα Καραμανλή την περιόδο της διακυβέρνησής του, και στις εκλογές του 2007, όταν η Ελλάδα καιγόταν, ήρθε στη χώρα μας και συνέπραξε στην προεκλογική εκστρατεία του τότε πρωθυπουργού.
Αντίθετα, στις εκλογές του 2015, η Άνγκελα Μέρκελ, όπως και οι υπόλοιποι Κεντροδεξιοί ηγέτες της Ευρώπης, κράτησαν αποστάσεις από τον Αντώνη Σαμαρά, με μοναδική εξαίρεση τον Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος και ήρθε στην Αθήνα για να τον στηρίξει.
Ο Νίκος Σίμος έχει καταγράψει μακρά και σημαντική διαδρομή στην ελληνική δημοσιογραφία, ενώ έχει φιλική σχέση και είναι τακτικός συνομιλητής του Κώστα Καραμανλή.

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου