Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Τι μαθαίνουμε και τι μας κρύβουν... !!!

Ενδιαφέροντα πράγματα γίνονται στην προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Το ερώτημα είναι τι μαθαίνουν οι πολίτες απ’ αυτά που...
λέγονται. 

Οι συνεδριάσεις δεν είναι δημόσιες, οπότε η εικόνα που σχηματίζουν είναι από τις διαρροές που κάνουν οι βουλευτές-ανακριτές που συμμετέχουν στη διαδικασία. Κι αυτοί έχουν κάθε λόγο να μεταφέρουν στους δημοσιογράφους αυτά που εξυπηρετούν τις θεωρίες που έχουν κατασκευάσει για την ιστορία της Novartis.

Έτσι, τα δεξιά μέσα ενημέρωσης, που είναι και τα περισσότερα, εστιάζουν στις απαντήσεις των μαρτύρων που ευνοούν την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης και της ελάσσονος αντιπολίτευσης ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με καραμπινάτη σκευωρία την οποία έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιώντας επίορκους δικαστικούς για να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους του.


Τα ίδια μέσα ενημέρωσης, ακόμη κι αν συνομιλούν με βουλευτές-ανακριτές άλλων παρατάξεων, είτε αποσιωπούν τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα και τις καταθέσεις είτε προσαρμόζουν τις απόψεις των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ζαβλακωμένο σχήμα που έχουν φτιάξει κι ενίοτε δεν διστάζουν να διαστρεβλώσουν.

Για παράδειγμα: Μάθαμε όσα εναντίον των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς κατέθεσαν ο Φρουζής και ο Μανιαδάκης. Μάθαμε για τις πιέσεις που υποτίθεται πως δέχτηκαν από τους Αμερικανούς για να ενοχοποιήσουν πολιτικούς. Μάθαμε για τη θέση τους ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι ψευδομάρτυρες. Μάθαμε ότι είπαν πως δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis. Μάθαμε ότι εξέφρασαν την οργή τους επειδή κάποιοι τους ενέπλεξαν...

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Τάσου Παππά, πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου