Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Βουλγαράκης ; «Η προανακριτική εξελίσσεται σε ένα μεγάλο φιάσκο»... !!!

Σε «φιάσκο» προβλέπει ότι θα καταλήξει η προανακριτική για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο Γιώργος Βουλγαράκης. Παράλληλα σχολίασε την κατάσταση στο μεταναστευτικό/προσφυγικό και δήλωσε «παρών» στην...
πολιτική σκηνή της χώρας.

«Η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα πολύ μεγάλο φιάσκο τελικά και αυτό φαίνεται καθημερινά. Σιγά σιγά δεν θα υπάρχει αντικείμενο σε λίγο και μιλάω όσον αφορά στα πολιτικά πρόσωπα και τις διαδικασίες, γιατί η Novartis σαν θέμα, αυτό καθαυτό υφίσταται σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει μεγάλες διαστάσεις», τόνισε αρχικά στον Alpha 98,9 και το «Εκτός Γραμμής» με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα:


«Είναι σύνηθες το πολιτικό προσωπικό να ενσωματώνει κάθε φορά μέσα στην λεκτική του και το κομμάτι της σκανδαλολογίας. Εγώ το έχω υποστεί πρώτος αυτό το πράγμα. Τέσσερα χρόνια τρέχαμε για το Βατοπέδι, χωρίς να καταλάβουμε γιατί. Όταν αθωωθήκαμε δεν υπήρχε κανένα πρωτοσέλιδο και ποτέ, ούτε στα ωροσκόπια. Αυτά τα πράγματα δηλητηριάζουν το πολιτικό σκηνικό, δεν εξυπηρετούν συναινέσεις σε επίπεδο που χρειάζεται η χώρα και δεν βοηθούν να βρεθούν λύσεις για τα αυτονόητα. Όταν έχει πολώσει την πολιτική ζωή, όταν έχεις δημιουργήσει προσκόμματα από εκεί που δεν υπάρχουν για να επωφεληθείς υποτίθεται κάποια ποσοστά, τα οποία σε τελική ανάλυση ξέρετε τι λέει ο κόσμος “έλα μωρέ όλοι τα ίδια κάνουν”…».

Για το προσφυγικό/μεταναστευτικό: «Έχει μεγάλη σημασία να δούμε αν είναι προσφυγικό ή μεταναστευτικό το ζήτημα. Ένας άνθρωπος που φεύγει από μια χώρα στην οποία κινδυνεύει, η πρώτη χώρα η οποία τον υποδέχεται τον θεωρεί πρόσφυγας.  Αυτός που φεύγει από τη χώρα στην οποία έχει πάει ως πρόσφυγας για να πάει σε μία δεύτερη χώρα, είναι μετανάστης. 

Η Τουρκία είναι η πρώτη χώρα υποδοχής των προσφύγων. Παίρνεις δισεκατομμύρια από την ΕΕ για να τους διαχειριστεί. Γιατί οι προηγούμενες κυβερνήσεις, εκείνες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν από το ξεκίνημά του το θέμα, δεν απαίτησαν από την ΕΕ, τα δισεκατομμύρια αυτά που δίνει, αντί να γίνουν κάποια άθλια χοτ σποτ στα νησιά μας, δεν απαίτησε να γίνει ένα χοτ σποτ στην Τουρκία και να γίνει εκεί το ξεκαθάρισα. 

Μπορεί να υπάρχει χοτ σποτ αλλά είναι άλλη κουβέντα για το αν λειτουργεί. Ξέρετε γιατί δεν έχει γίνει αυτό; Διότι ο πάρτι των ΜΚΟ ήταν τεράστιο. Υπήρχαν ΜΚΟ που τις έφτιαχναν 5 άτομα, με αποτέλεσμα να φεύγουν οι σοβαρές ΜΚΟ από την Ελλάδα και δεύτερο να κυριαρχήσει η λογική του ότι φάμε και ότι αρπάξουμε, από ανθρώπους που κάνουν μεγάλο. Επειδή μιλάμε για το καθεστώς των ΜΚΟ, δεν υπάγεται σε φορολογικούς ελέγχους, δεν έχει ελέγχους διασταύρωσης στοιχείων, αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για κάποια δισεκατομμύρια».

Για το μέλλον του στο πολιτικό σκηνικό: «Πολιτικά είμαι ενεργός. Βοηθάω τον Κώστα Μπακογιάννη, θεωρώ ότι είναι και καλός δήμαρχος και κάνει προσπάθεια. Παρακολουθώ τις εξελίξεις, θα πάω στο συνέδριο της ΝΔ αύριο, παραμένω μέλος της ΝΔ. Ήθελα να είμαι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, αλλά δεν ήταν δική μου αρμοδιότητα. Πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω στην πολιτική ζωή της χώρας. Έτσι πιστεύω προσωπικά αλλά μπορεί να κάνω και λάθος»...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου