Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Αν ο Τσίπρας ήταν ψεύτης, ο Μητσοτάκης τί είναι;...???

Από το Antinews.gr

Υποτίθεται σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα που αναπαράγουν αμάσητη τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, η Ελλάδα επέστρεψε στην κανονικότητα.

Η λαίλαπα του ψεύτη Τσίπρα αποτελεί πλέον παρελθόν και ανοίγονται νέοι ορίζοντες για μια περήφανη και ισχυρή Ελλάδα.
Μαζί σας αδέρφια, όμως πως γίνεται ο Μητσοτάκης να χτίζει τη νέα Ελλάδα που αναφέρετε εφαρμόζοντας με ελάχιστες διαφορές την πολιτική Τσίπρα για την οποία τον περνούσατε γενεές δεκατέσσερις στολίζοντάς τον με διάφορα κοσμητικά όπως ψεύτης, απατεώνας, προδότης κλπ.;
Σε περίπτωση που δεν το έχετε αντιληφθεί παραπλανάτε τους αναγνώστες σας και γελοιοποιήστε.
Διότι εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατό ο ένας να είναι πατριώτης κι ο άλλος προδότης, όταν επί της ουσίας πράττουν τα ίδια.
Δεν γίνεται ο Μητσοτάκης να έχει κάνει κωλοτούμπες σε όλα τα μείζονα ζητήματα και να μην του ασκείτε την παραμικρή κριτική.
Κουβέντα για την συνειδητή επιλογή του να μετατραπεί η Ελλάδα σε χαβούζα ψυχών για να αποφύγει την επιβολή νέων μέτρων από τις Βρυξέλλες.
Κουβέντα για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα όσον αφορά την επονείδιστη Συμφωνία που είχαν στόχο τα ψηφαλάκια.
Κουβέντα για την υποταγή άνευ όρων στους Αμερικανούς και την έλλειψη συγκεκριμένης στρατηγικής ανάσχεσης του επικίνδυνου αναθεωρητισμού του ταραξία απέναντι.
Κουβέντα για την επικοινωνιακή καταστολή του... Κάλαχαν μπας και επισκιαστεί το χάος του μεταναστευτικού.
Κουβέντα για τους διορισμούς κολλητών και ημετέρων μέσω του επιτελικού κράτους που τάχα θα έφερνε την εξυγίανση.
Κουβέντα για τους λόγους που οδηγήθηκε σε φιάσκο το... κυνήγι του σκανδάλου της Siemens προφανώς για να μην δυσαρεστήσετε την αγία οικογένεια καθώς η εμπλοκή της ήταν άμεση (ιδού τα πειστήρια: Ντόρα - Μαρέβα: Οι Μαρίες Αντουανέτες της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα «πλυντήρια» της Siemens, Συζήτηση στη Βουλή για σκάνδαλα: “Αλέξη μου, Κυριάκο μου”, Πως άρχισε η διαπλοκή στην Ελλάδα).
Κουβέντα και για το σκάνδαλο της Novartis που λόγω της αβελτηρίας του Τσίπρα να στήσει μια σκευωρία της προκοπής, την οποία εκμεταλλεύεστε στο έπακρο, θα θαφτεί κι αυτό.
Δε νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε γιατί η αξιοπιστία σας έχει πληγεί βάναυσα;
Δε λέμε, είναι δύσκολο να χαρακτηρίσετε ψεύτη ή απατεώνα τον Μητσοτάκη όταν αφεντικά σας είναι ολιγάρχες οι οποίοι λόγω της αιμορραγίας που προκαλούν τόσα μέσα που έχουν συγκεντρώσει έχουν απόλυτη ανάγκη την διαφήμιση που ελέγχει το Μαξίμου.
Πραγματικά σας λυπόμαστε...
Προς άρση του αδιεξόδου ίσως να χρησιμοποιούσατε υποκοριστικά, όπως ψευτάκος, ατιμούλης, πονηρούλης κ.ο.κ.
Είναι μια κάποια λύσις…
Κουράγιο αδέρφια!!!

Ναι, έκανε και λάθη ο Σαμαράς, αλλά τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...


Έφτασε λοιπόν η στιγμή που η Ελλάδα θα αποπληρώσει πρόωρα τα ακριβά και όχι μόνο δάνεια του ΔΝΤ. Του ΔΝΤ που όλοι θυμόμαστε τα λάθη του και τις παραλείψεις του, στο πρόγραμμα διάσωσης της χώρας μας, που και το ίδιο το Ταμείο εκ των υστέρων βέβαια έχει ομολογήσει. 

Κάποιος βέβαια μιλούσε δημόσια και με έντονο τρόπο για τα λάθη αυτά από την αρχή και το όνομά του, Αντώνης Σαμαράς. Είναι μάλιστα αυτός που ως πρωθυπουργός προσπάθησε να αποπληρώσει τα δάνεια του ΔΝΤ και να απεμπλακεί η χώρα από τις λάθος επιλογές του Ταμείου που στοίχισαν στη χώρα. Δεν το κατάφερε όμως, γιατί η Ευρώπη και συγκεκριμένα η Μέρκελ δεν το ήθελε. Ή μήπως το επέτρεπε, αλλά με συγκεκριμένα ανταλλάγματα;
Η Μέρκελ υπήρξε σαφής και απόλυτη απέναντι στον Σαμαρά. Για να συμφωνήσει στην πρόωρη αποπληρωμή των δανείων του ΔΝΤ απαιτούσε επιτακτικά τη λύση του Σκοπιανού και του λαθρομεταναστευτικού, που βέβαια η ίδια σε κάθε συζήτηση ανέφερε ως προσφυγικό ζήτημα. Η πατριωτική στάση Σαμαρά δεν επέτρεπε τέτοιες προδοτικές υποχωρήσεις και το ζήτημα της αποπληρωμής δεν προχώρησε. Βέβαια στην πολιτική ζωή της Ελλάδας υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν πρόθυμοι. Έχουν και αυτοί ονοματεπώνυμο. Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σήμερα γίνεται απόλυτα αντιληπτό, ακόμη και από τους πλέον δύσπιστους, ότι τα δώσαμε και τα δύο στη Μέρκελ, όπως αυτή ήθελε. Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών με τη σύμφωνη γνώμη τότε των εραστών της “πολιτικής ορθότητας”, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προφανώς χαιρόταν αφού η συγκεκριμένη καυτή πατάτα του έδινε τη δυνατότητα να γίνει ο επόμενος ένοικος του Μαξίμου. Η προσωπική του κυβίστηση στο ζήτημα θα ερχόταν, όπως και ήρθε, αφού θα ήταν πρωθυπουργός. Το λαθρομεταναστευτικό όμως έπρεπε να το λύσει ο ίδιος ως πρωθυπουργός, κάτι το οποίο ήδη κάνει κατά τις επιταγές της Μέρκελ. Αποθήκη ψυχών η Ελλάδα, αλλά η πρόωρη αποπληρωμή του ΔΝΤ είναι πλέον γεγονός. Ψάξτε το λάθος...
ΥΓ 1.Όσοι παρεξηγηθούν από την έκφραση “προδοτικές υποχωρήσεις”, πρέπει να απαντήσουν πρώτα στο πως συνδέεται η αποπληρωμή δανείων με σοβαρά εθνικά ζητήματα και αν μπορούν αυτά να είναι προϊόν διαπραγμάτευσης και αντιπαροχής.


ΥΓ 2.Στο σημερινό κυβερνητικό σχήμα, υπάρχουν άνθρωποι που και υπέρμαχοι της συμφωνίας των Πρεσπών υπήρξαν, αλλά και σφόδρα ενάντιοι στην πρόωρη αποπληρωμή του ΔΝΤ την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά. Φαντάζομαι σήμερα πανηγυρίζουν για την πρόωρη αποπληρωμή από την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν.

ΥΓ 3. Στον Άδωνι Γεωργιάδη, να θυμίσω ότι του είχε κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν, κατά δική του δήλωση. Ο Τόμσεν που ήταν κύριος υπεύθυνος για τους λάθος πολλαπλασιαστές κλπ. Βέβαια εμείς με τον Σαμαρά βρισκόμαστε στο Ζάππειο παρουσιάζοντας την πλέον ολοκληρωμένη οικονομική πρόταση που έχει κατατεθεί από κόμμα της αντιπολίτευσης, σαφώς αντίθετη με αυτή που υποστήριζε ο Τόμσεν.


Το παιχνίδι χάθηκε...

Κι επισήμως πλέον η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών. Μπορεί οι κυβερνώντες να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, όμως το δήθεν συνολικό επιχειρησιακό σχέδιο που παρουσίασαν για το μεταναστευτικό αυτό αντικατοπτρίζει.
Αν ήθελαν πραγματικά να λύσουν το πρόβλημα θα ανακοίνωναν απτές πρακτικές αποτροπής και δεν θα έδιναν εμμέσως το σήμα στους διακινητές να φέρουν κι άλλους μουσαφιραίους.
Ωστόσο, προφανώς αποφάσισαν να εκτελέσουν τις διαταγές του ευρωπαϊκού κονκλάβιου παίρνοντας για αντάλλαγμα τη μη επιβολή νέων μέτρων.
Άραγε πόσο τυχαίο είναι ότι την ώρα που ανακοίνωναν το υποτιθέμενο σχέδιο δράσης, από τις Βρυξέλλες ενέκριναν το προσχέδιο του προϋπολογισμού, δηλαδή τη συνέχεια της καταστροφικής οικονομικής πολιτικής των συριζαίων που βάφτισε αναπτυξιακή η ΝΔ;

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρόκειται για ωμή συναλλαγή, ανάλογη με αυτή που έκανε ο Τσίπρας και οδηγηθήκαμε στο σημερινό χάλι.
Πλανώνται πλάνην οικτράν, εντούτοις, αν νομίζουν ότι θα αποφύγουν τις συνέπειες και δεν θα έχουν το ίδιο τέλος με τον Τσίπρα.
Ας κοιτάξουν τις τελευταίες δημοσκοπήσεις στις οποίες μόλις το 20% των πολιτών εγκρίνουν την μεταναστευτική τους πολιτική μπας και ξυπνήσουν.
Μιλάμε για την απόλυτη πανωλεθρία.
Η κοινωνία βράζει, οι περιφερειάρχες οδηγούνται σε αδιέξοδο με την αναγκαστική επιβολή τετελεσμένων, έχουν καρατομηθεί επί της ουσίας τρεις υπουργοί με τον Μητσοτάκη να αναθέτει στον στρατό το μεταναστευτικό για να αποφύγει τον ανασχηματισμό και την πολιτική φθορά, κι αντί μετά από αυτό το χάος να κλείσει τα σύνορα επιμένει να λέει στους μετανάστες… ανοίξαμε και σας περιμένουμε για να μην του τραβήξουν το αυτί οι «εταίροι».
Έλεος!!!
Το παιχνίδι χάθηκε και πολύ φοβούμαστε ότι το έγκλημα που διαπράττει η κυβέρνηση θα την συντρίψει.
Και ποσώς ενδιαφερόμαστε αν θα καταφέρει να επιβιώσει. Η χώρα μας νοιάζει, η οποία ξαναπέφτει σε τέλμα μόλις άρχισε δειλά δειλά να στέκεται στα πόδια της.
Κι όλα αυτά, την ώρα που ο ταραξίας Σουλτάνος είναι έτοιμος να μπουκάρει στο Αιγαίο. Κι αν κρίνουμε από τις δηλώσεις Μπερνς, που μόνο συμπτωματικά δεν έγιναν, ότι η Ελλάδα θα είναι μόνη της αν ο κουμπάρος πατήσει το κουμπί, δεν χρειάζεται να έχει κανείς μαντικές ικανότητες για να δει το δυσοίωνο μέλλον που προμηνύεται.
Για να μην πούμε για τις απίστευτες και συνεχείς κωλοτούμπες όσον αφορά την επαίσχυντη Συμφωνία, που ενδέχεται να ανοίξουν τις αλυτρωτικές ορέξεις των γειτόνων με άγνωστες τις συνέπειες.
Θα μας πείτε, η ελεημοσύνη που θα μοιράσει η κυβέρνηση, για την οποία εξαπέλυε προεκλογικά μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ, θα επισκιάσει τα πάντα σε σημείο που θα αναγκάσει τους Έλληνες να αποδεχτούν τη νέα... μούλτι κούλτι πραγματικότητα που ευαγγελίζεται ο Μητσοτάκης.
Μ΄ αυτό το πλευρό να κοιμούνται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου