Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Τα χρίσματα «χαλάνε» την ΝΔ – Αμφισβητούνται οι επιλογές του προέδρου, Κ. Μητσοτάκη…!!!


Χθες επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν το νυν Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, να είναι ο εκλεκτός της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας για υποψήφιος Δήμαρχος της Συμπρωτεύουσας.!

Πριν καν κοπάσουν, οι όποιες φήμες κι αντιδράσεις, ο Γιώργος Ορφανός, «καραμανλικός», παλαιός βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης , πρώην υπουργός Αθλητισμού και με ισχυρά ερείσματα στον ΠΑΟΚ, ανακοινώνει, ότι….., θα ανακοινώσει και την δική του υποψηφιότητά για Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης…!!!
Το σχετικό δελτίο Τύπου είχε ως εξής: «Την υποψηφιότητά του για το Δήµο Θεσσαλονίκης θα ανακοινώσει την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 ο πρώην υπουργός και βουλευτής Γιώργος Ορφανός.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» (αίθουσα Oλυµπιάς)».!
Φυσικά, υπάρχει και η υποψηφιότητα του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ και πρώην Γραμματέα της Νεας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου, μια υποψηφιότητα που έχουν ήδη σπεύσει να στηρίξουν η βουλευτής Έλενα Ράπτη και άλλοι τοπικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας στη Συμπρωτεύουσα…!!! 

Γ. Σπ. Π. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου