Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Τα ανατριχιαστικά αποσπάσματα από τον σκληρό δίσκο του Ν. Μιχαλολιάκου που «καρφώνουν» τη Χρυσή Αυγή (video)...!!!

«Ο λαός και ο ψηφοφόρος είναι άτιμο πράμα και δεν θα το σεβαστούμε ποτέ», έχει αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος σε υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.


Επιμέλεια: Αντώνης Ρηγόπουλος

H δίκη της Χρυσής Αυγής που έχει ήδη συμπληρώσει τρία χρόνια, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μπαίνει πλέον στις τελικές φάσεις της.

Ύστερα από τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας, σειρά είχαν τα αναγνωστέα έγγραφα αλλά και η προβολή οπτικοακουστικού υλικού που έχει συγκεντρωθεί από δημόσιες και ιδιωτικές συζητήσεις και εκδηλώσεις των υψηλόβαθμων στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης.
Η Χρυσή Αυγή κατηγορείται σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα ως εγκληματική οργάνωση και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος των ηγετικών της στελεχών περιλαμβάνει τις τρεις κύριες υποθέσεις στις οποίες έχουν
εμπλακεί μέλη και στελέχη της οργάνωσης με τη μορφή ταγμάτων εφόδου: Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η δολοφονική επίθεση εναντίον των Αιγύπτιων αλιεργατών και η δολοφονική επίθεση εναντίον μελών του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.
Παράλληλα όμως, η δικογραφία περιλαμβάνει και πλήθος άλλων υποθέσεων, τα στοιχεία των οποίων, αποδεικνύουν σε κάθε δικάσιμο όλο και περισσότερο ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι πάντα ενήμερη σχετικά με τις επιθέσεις που διενεργούν τα τάγματα εφόδου. Ταυτόχρονα, η λεγόμενη «Αρχή του Αρχηγού», δηλαδή το γεγονός ότι ο Γ.Γ. της Οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος έχει πάντα τον τελευταίο λόγο σχετικά με ό,τι κάνει το κόμμα του, επιβεβαιώνεται όλο και εντονότερα από τα στοιχεία που καταθέτουν οι μάρτυρες και η Πολιτική Αγωγή.


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δικασίμων, και στο πλαίσιο της διαδικασίας των αναγνωστέων, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο εκτενές υλικό που ήταν αποθηκευμένο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.
Το υλικό αυτό πλέον έχει δημοσιευτεί μέσα από διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης όπως το omniatv.com και το goldendawnwatch.org. Συγκεκριμένα το OmniaTV έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του τα video που βρέθηκαν στον υπολογιστή του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.

Σήμερα παρουσιάζουμε απομαγνητοφωνημένες ορισμένες από τις «ομολογίες» του Νίκου Μιχαλολιάκου στις οποίες εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις του σχετικά με τη βία που χρησιμοποιεί η οργάνωσή του, τις θέσεις του κόμματος για τις εκλογές και τη δημοκρατία, την εκτίμηση (ή καλύτερα την έλλειψη αυτής) που τρέφει για τον λαό.
Τα αποσπάσματα που έχουμε επιλέξει είναι ενδεικτικά, καθώς στα βίντεο που δημοσίευσε το OmniaTV και που αναδημοσιεύουμε παρακάτω, μπορεί κανείς να εντοπίσει πλήθος αποστροφών του λόγου του Νίκου Μιχαλολιάκου που αναφέρεται ανοιχτά στις βαθιά ναζιστικές του απόψεις.
Η επιλογή του Μιχαλολιάκου να επαναλαμβάνει συνεχώς στις κομματικές εκδηλώσεις ότι ο ίδιος «δεν ντρέπεται», «δεν φοβάται» και «δεν αρνείται» τους χαρακτηρισμούς «ναζί», «φασίστας», «ρατσιστής» κλπ., δείχνει σε μεγάλο βαθμό ότι ο ίδιος έχει πλήρη συναίσθηση τόσο της σημασίας των χαρακτηρισμών, όσο και του βάρους που φέρουν.

Παρόλα αυτά, ο εγκληματικός χαρακτήρας της οργάνωσής του δεν προκύπτει ούτε από χαρακτηρισμούς, ούτε από την αποδοχή ή την απόρριψή τους. Ο εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής προκύπτει από τις δολοφονίες, τις επιθέσεις, και τον τρόμο που έχει σκορπίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια και ομολογείται μέσα από τις πολλές εγκωμιαστικές αναφορές του Νίκου Μιχαλολιάκου στις βίαιες επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου και στην προβολή της αναγκαιότητας αυτές να συνεχιστούν.
Διαβάστε με χρονολογική σειρά ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα βίντεο που κατατέθηκαν στο δικαστήριο μέσα από τον σκληρό δίσκο του
Ν. Μιχαλολιάκου, όπως αυτά δημοσιεύτηκαν από το ΟmniaΤV. 
22/2/2010, Ν. Μιχαλολιάκος: (αναφερόμενος σε εβραϊκούς πληθυσμούς κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο) Αυτοί κυρίως τη γλιτώσανε να πούμε, κρυφτήκανε το ‘να, τ’ άλλο. Οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη… πήρανε το τρενάκι και πήγαν ταξιδάκι. Ναι, ένα ωραίο μαγευτικό ταξίδι σε ένα πανέμορφο τοπίο για χειμερινές διακοπές με ψηλές καμινάδες. Ήτανε ωραίο ταξίδι. Όπου απολάμβαναν -είχε γράψει ένας φίλος μου ένα κείμενο- λέει στο βάθος, λέει, του στρατοπέδου υπήρχαν τα κτήρια με τις ψηλές καμινάδες όπου απολάμβαναν τις μεταφυσικές τους εμπειρίες. Λοιπόν: τα είπαμε σήμερα, μορφωνόμαστε, να μάθουμε τον εχθρό μας. Είναι ο Διεθνής Σιωνισμός ο πρώτος. Όλα τα άλλα είναι παρακλάδια, αλλά από κει και πέρα αγωνιζόμαστε, έτσι; Δε γινόμαστε ούτε βιβλιοθηκάριοι, ούτε βιβλιοσκώληκες ούτε τίποτε. Η ζωή είναι στον αγώνα. Ώστε την επόμενη φορά να μην πετύχει με την πέτρα του ο Δαυίδ τον Γολιάθ, αλλά να του κόψουμε το χέρι. Σύμφωνοι;
28/07/2010, Σιδηρόκαστρο, Ν. Μιχαλολιάκος: Το κυνήγι που έχει φάει η ΧΑ από κανάλια και από εξουσία δεν το έχει φάει κανείς. Ακριβώς επειδή δεν είναι κόμμα. Είναι κόμμα με τη νομική έννοια του όρου. Κατά τα άλλα είναι εναντίον των κομμάτων και αγωνίζεται για την κατάργηση των κομμάτων και έχω το θάρρος να το λέω. Γιατί αυτό το σύστημα είναι σάπιο και αμαρτωλό.
01/05/2011, Αγ. Παντελεήμων, Ηλ. Παναγιώταρος: Πριν από μια βδομάδα περίπου, όπου στο δήμο Αθηναίων δόθηκε ανάκληση όλων των αδειών σ όλο το δήμο της Αθήνας, εκτός από το 6ο διαμέρισμα. Απ’ το πιο δύσκολο διαμέρισμα της Αθήνας. Δηλαδή το Κολωνάκι, έχει περισσότερα προβλήματα και έπρεπε να ελεγχθούνε περισσότερο οι άδειες. Ενώ εδώ που τους κατακλύζουνε οι Μπαγκλαντεσιανοί, Κογκολέζοι, οι Καζαμπούμπου και ο κάθε μαύρος, τριτοκοσμικός άπλυτος, δεν έχει πρόβλημα, να συνεχίσουν να ανοίγουν τα μαγαζιά τους.


17/06/2011, Πειραιάς, Ν. Μιχαλολιάκος: Να σας πω και κάτι άλλο για να το ακούσουν και οι ρουφιάνοι που μας ακούνε: Στο σκοτάδι γίνονται οι καλύτερες δουλειές. Ας το μάθουνε λοιπόν.
20/07/2011, Ασπρόπυργος, Ν. Μιχαλολιάκος: Εγώ θα ήμουν ρατσιστής και χωρίς να υπήρχε το πρόβλημα του ρατσισμού. Είναι η ιδεολογία μου. Δηλαδή εγώ και πριν να έρθουν οι ξένοι ήμουν ρατσιστής. Τα λέω. Αυτή είναι η ιδεολογία μου. Δεν το κρύβω δηλαδή. Πιστεύω ότι κάθε έθνος πρέπει να ζει μέσα στα όριά του. Αυτή είναι η φύση, έτσι το έταξε ο Θεός.
Γυναίκα από το κοινό: Εγώ πιστεύω ότι καθαρός Έλληνας αυτό είναι: Ρατσιστής. Καθαρός Έλληνας.

Μιχαλολιάκος: Μα αυτό ήταν και οι αρχαίοι Έλληνες. Έλεγαν «Έλλην και ου βάρβαρος». Πώς θα το κάνουμε;
27/07/2011, Λαμία, Ν. Μιχαλολιάκος: Ο στρατηγικός απώτερος στόχος είναι να πάρουμε την εξουσία, δεν υπάρχει άλλος. Να πάρουμε την εξουσία σημαίνει να καταργήσουμε τη δημοκρατία, δηλαδή κάπου λίγο-πολύ δεν το κρύβω και προσωπικά. Ακόμη και στην ορκωμοσία που έγινε στο Δήμο Αθηναίων παλάμισα το Ευαγγέλιο γιατί πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει Θεός σ’ αυτό το έθνος. Σ’ αυτό το κράτος πρέπει να είναι θεϊκής εκπορεύσεως η εξουσία σ’ αυτόν τον τόπο.
Στην ίδια εκδήλωση: Εμείς θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα. Όσοι θέλουν να σώσουν την ψυχή τους, στα μοναστήρια. Ντάξει; Και τα χέρια μας είμαστε διατεθειμένοι να τα λερώσουμε, και ρατσιστές να μας πουν δε μας νοιάζει, και ναζιστές να μας πουνε δε μας νοιάζει, απλά είμαστε Έλληνες που ζουμε στο 2011. Εγώ αν θέλεις να σ’ το πω, αν ζούσα στη Γερμανία του ’33 θα ήμουν μέλος του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος και θα αισθανόμουν ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Αλλά είμαι Έλληνας και ζω στο 2011.

26/07/2011, Ασπρόπυργος, Ν. Μιχαλολιάκος: Αν μπούμε στη βουλή και πάρουμε ένα 3-4% είναι βέβαιον ότι στις επόμενες θα πάρουμε πολύ περισσότερο. Γιατί θα ακούσει ο κόσμος, θα μάθει. Ενώ εμείς δεν θα σας κουράσουμε πολλές φορές με εκλογές.
Στην ίδια εκδήλωση, Ν. Μιχαλολιάκος: Ο Χίτλερ που είχε μαζέψει τους γύφτους σε στρατόπεδα, δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε μαζί του, εγώ πάντως συμφωνώ. Όπως είχε μαζέψει τους Εβραίους, είχε μαζέψει κι αυτούς. Γιατί είναι ένας παρασιτικός πληθυσμός, βρίσκεται πάνω από 1.000 χρόνια στην Ευρώπη.
17/09/2011, Γιορτή Νεολαίας, Ηλ. Κασιδιάρης: Ο στόχος είναι όλα αυτά που δείξαμε τώρα να επαναληφθούν και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τον χρόνο που έρχεται. Θα φέρω σαν παράδειγμα τη συγκέντρωση που έγινε στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα που προκάλεσε τις γνωστές αντιδράσεις. Τέτοιου είδους συγκεντρώσεις είναι στρατηγικός μας στόχος να γίνουν σε κάθε πλατεία των Αθηνών, σε κάθε πόλη της Αττικής.
(Στην ίδια εκδήλωση) Ν. Μιχαλολιάκος: Ε ναι! Κερδίζουμε την ελευθερία μας στο πεζοδρόμιο. Κερδίζουμε την τιμή μας τρώγοντας δακρυγόνα, παίζοντας ξύλο αν χρειαστεί και με τους μισθοφόρους του καθεστώτος. Κερδίζουμε την ελευθερία μας ακόμη, όπως πολλοί από σας εδώ με θράσσος το κάνατε προηγουμένως, περιφρονώντας τα δημοκρατικά ήθη χαιρετώντας με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά.
Ο λαός, ο λαός και ο ψηφοφόρος είναι άτιμο πράμα και δεν θα το σεβαστούμε ποτέ. Γι’ αυτό και έχουμε την ιδεολογία που έχουμε. Και το ότι θα συμμετάσχουμε στις εκλογές δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουμε τις αρχές μας σε ουδεμία των περιπτώσεων.
24/12/2011, Γραφεία, Ν. Μιχαλολιάκος: Και δε μου λέτε όσοι το ξέρετε. Στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα ποιοι παίζανε ξύλο με τα ΜΑΤ και τρώγανε τα χημικά; Οι κάτοικοι ή οι χρυσαυγίτες;
* μιλώντας για παρεμβάσεις της ΧΑ σε γειτονιές της Αθήνας, παραδέχεται ότι οι κάτοικοι των περιοχών δεν έπαιξαν δυναμικό ρόλο στις κινητοποιήσεις

28/01/2012, Εκδήλωση για τα Ίμια, Ν. Μιχαλολιάκος: Είμαστε εμείς η ΧΑ που μέσα στο κέντρο των Αθηνών υπήρχε ένα κτήριο ολόκληρο, το Εφετείο (σ.σ.: παλιό εφετείο στην Σωκράτους), όπου πουλούσαν πρέζα και ήταν κατοικία λαθρομεταναστών και το κράτος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Όταν το κράτος δεν μπορεί να κάνει τίποτε, μπορούν οι εθνικιστές και μπόρεσε η ΧΑ και άδειασε το Εφετείο.

11/02/2012, Γραφεία, Ν. Μιχαλολιάκος: Μετά τη Βαϊμάρη ξέρετε τι ακολούθησε. Ε, λοιπόν, για κάτι τέτοιο αγωνιζόμαστε και εμείς στην Ελλάδα. Δεν το κρύβω και είμαι περήφανος για αυτό.
11/02/2012, Γραφεία, Ν. Μιχαλολιάκος: Αλλά αυτό που προπαντός έχω να σας πω είναι ότι μπαίνοντας στη Βουλή δεν θα αλλάξουμε. Δεν θα σας προδώσουμε και εάν σήμερα χωρίς βουλευτική ασυλία μπορούμε και κάνουμε τα όσα κάνουμε, τότε θα κάνουμε πολύ περισσότερα.
27/05/2012, Συνδιάσκεψη Crystal, Ν. Μιχαλολιάκος: Είχαμε κάποτε τα γραφεία μας, κάποια γραφεία ηρωϊκά […] στην οδό Σολωμού. Και κάποιοι δικοί μας είχαν κοπανήσει κάτι συριζαίους. Περνούσαν κάτι αλλοδαποί εκεί. Ε, ως συνήθως δεν περνούσαν περπατώντας όποτε περνούσαν κοντά από τα γραφεία της ΧΑ. Τι να κάνουμε;
Άνδρας από το κοινό:
Τρέχανε.
Μιχαλολιάκος: Ε, ή τρέχανε, ή δεν προλαβαίνανε να τρέξουν.
*
ακολουθούν γέλια από το ακροατήριο

06/06/2012, Ασπρόπυργος, χαλαρή συζήτηση, Ν. Μιχαλολιάκος:  (*αναφερόμενος σε «κουτουλιά» που δέχτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης από μέλος της ΧΑ στην πλ. Αττικής) Του ριξε ένα κουτουλίδι και έριχνε (σ.σ.: ο Γεωργιάδης) κάτι ζεμπεκιές και με παίρνει τηλέφωνο, μου λέει: «Νίκο με χτύπησαν οι δικοί σου», του λέω κάτσε ένα λεπτό να δω αν είναι οι δικοί μου που σε χτύπησαν. Εγώ όποτε είναι, τα λέω. Δεν αντιλέγω, λεω ναι, δικοί μας είναι, κάνε ό,τι θες. (σ.σ.: απαντάει ο Άδ. Γεωργιάδης) «Εντάξει δε λέω τίποτα αλλά να μη το γράψετε!»  Και μετά έβγαιναν σε κάτι διαδίκτυα -καλά εκεί είναι χάλι μαύρο- και έλεγε ότι του ζήτησα συγγνώμη. Εγώ ούτε συγγνώμη του ζήτησα ούτε τον εμπόδισα να κάνει μήνυση αν ήθελε, σιγά το πράγμα να πούμε. Ελαφρές σωματικές βλάβες να πούμε. Έχουμε τέτοια… ουκ ολίγα.

09/06/2013, Νίκαια, Ν. Μιχαλολιάκος: Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Και αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη, και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάναν κι άλλη φορά. Και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε, αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν.
*
Η εκδήλωση έγινε έξω από τα γραφεία της ΧΑ στη Νίκαια, δύο ημέρες μετά την επίθεση του Ηλ. Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη στον «αέρα» του ΑΝΤ1.


Πηγή: Omniatv.com

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου