Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Σύγκρουση «κορυφής» στη Βουλή για αναπτυξιακό και μεταμνημονιακή εποχή...!!!

Με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (23/05/2018), θα ξεκινήσει η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, κατόπιν αιτήματος της Φώφης Γεννηματά.

Η επικεφαλής της ΔΗΣΥ είχε ζητήσει τη διενέργεια συζήτησης ενόψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με τους Θεσμούς για την μεταμνημονιακή εποπτεία αλλά και για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
Κατά την εισήγησή του ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει το Σώμα για το Αναπτυξιακό Σχέδιο που συζητήθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο και για αυτό το λόγο διανεμήθηκε το έγγραφο σε όλα τα πολιτικά κόμματα, προς ενημέρωσή τους.

Κατά τη συνεδρίαση θα τοποθετηθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πλην του Πάνου Καμμένου, ο οποίος θα απουσιάζει σε ταξίδι στο Καζακστάν. Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε την αναβολή της συζήτησης, αίτημα που απορρίφθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
Εκτός των πολιτικών αρχηγών, θα τοποθετηθούν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης.
Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου