Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ζητούν 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...!!!

του Αντώνη Αντζολέτου

Με αίτημα τους προς το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την άμεση σύγκληση του οργάνου προκειμένου,  

όπως αναφέρουν «να υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, καθώς και για το σχετικό Πολυνομοσχέδιο που, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής, θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουνίου 2018».
Το newpost.gr επικοινώνησε με αρκετούς από τους υπογράφοντες βουλευτές και αυτό που τόνιζαν είναι ότι αυτή είναι μια πάγια διαδικασία πριν από την ψήφιση ενός σημαντικού νομοσχεδίου. Στόχος είναι να ενημερωθούν από τους αρμόδιους υπουργούς και να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Στους υπογράφοντες, πέρα των πρώην υπουργών Νίκου Φίλη, Αριστείδη Μπαλτά, Σίας Αναγνωστοπούλου και Νίκου Ξυδάκη, καθώς και της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου Φωτεινής Βάκη,  ξεχωρίζουν οι υπογραφές πολλών μελών της κίνησης των «53+» όπως ο Θεόδωρος Δρίτσας και η Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, που θα γινόταν έτσι και αλλιώς,  θα καθοριστεί μετά από συνεδρίαση του προεδρείου που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το έγγραφο των 36 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου