Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Γιατί ΑΥΤΟΣ δεν προσκύνησε, δεν ξεπουλήθηκε, δεν φοβήθηκε, δεν υπολόγισε τίποτα μπροστά στην πατρίδα...

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε το σκάνδαλο των υποβρυχίων, κάποιοι άλλοι έτρεχαν να ανοίξουν οφσόρ παρέα με τους μιζαδόρους.

 Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε το σκάνδαλο της Siemens, κάποιοι έτρεχαν να πάρουν καφετιέρες και αντίδωρα από τα χέρια του Χριστοφοράκου.


Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τη συμμορία Παπανδρέου, κάποιοι έτρεχαν να φιλήσουν τις κατουρημένες ποδιές για να γίνουν υπουργοί και να αγοράσουν διαμερίσματα στο Μανχάταν.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τα τραπεζικά σκάνδαλα με κύριο το μέγα σκάνδαλο του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου, κάποιοι έκαναν business με το ζεύγος Γριβέα.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τα σκάνδαλα των δημοσίων έργων, της Energa και τα θαλασσοδάνεια των νταβατζήδων, κάποιοι έτρεχαν να φιλήσουν την κατουρημένη πόδια του Ψυχάρη για να εκλέγονται ισοβίως βουλευτές.

 Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε το τεράστιο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, μία εγκληματική οργάνωση στρατευμένων δημοσιογράφων που μοιράστηκαν το δημόσιο χρήμα, βγήκαν να τον εκβιάσουν και να τον δολοφονήσουν πολιτικά.

 Όταν ο Πάνος Καμμένος ενεπλάκη στην βρώμικη υπόθεση του πλοίου με τους τρεις τόνους τουρκικής ηρωίνης, με μοναδικό σκοπό να αποκαλυφθούν οι εγκέφαλοι, όποιοι κι αν ήταν αυτοί, ένα βρωμερό σύστημα, ίσως το πλέον βρώμικο της νεότερης ιστορίας, έπεσε πάνω του να τον διαλύσει.

 Όλο το σάπιο σύστημα έπεσε πάνω του. Εκατοντάδες άρθρα συκοφαντικά, εκβιαστικά, κατά του ίδιου και της οικογένειας του, κατά συνεργατών του, κατά ακόμα και των βρεφών συνεργατών του, που μπήκαν στο στόχαστρο.

Τα ανήλικα παιδιά του έγιναν στόχος συμμοριτών που λειτουργούσαν υπό την προβιά του δημοσιογράφου.

Εξαγοράστηκαν και ιδρύθηκαν ακόμα και ολόκληρες εφημερίδες με μοναδικό σκοπό να προβούν στην πολιτική του εξόντωση.

Κανάλια άλλαξαν χέρια με δεκάδες εκατομμύρια, προκειμένου να τον στοχοποιήσουν, να τον συκοφαντήσουν, να συκοφαντήσουν ακόμα και συνεργάτες του, να στοχοποιηθουν ακόμα και αβάπτιστα βρέφη.

Δεκάδες εκατομμύρια μοιράστηκαν σε κόμματα και πολιτικά καθάρματα, σε «υπερπατριώτες» και «σοσιαληστές» για να του επιτίθενται νυχθημερόν. Ολόκληρη παράταξη μετατράπηκε σε Πολιτικό βραχίονα εγκληματικής οργάνωσης με μόνο στόχο την εξόντωση του.

Και όμως ο Πάνος Καμμένος στάθηκε όρθιος. Δεν φοβήθηκε. Δεν προσκύνησε για να εξαγοράσει διθυραμβικά πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες βαρώνων. Δεν υπολόγισε ούτε τις απειλές, ούτε τις συκοφαντίες, ούτε την λυσσαλέα επίθεση, την μεγαλύτερη επίθεση που έχει δεχτεί πολιτικός στην νεότερη ιστορία.

Ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να σταθεί όρθιος απέναντί στην ιστορία. Γι’ αυτό και η ιστορία θα τον γράψει με χρυσά γράμματα.

 olympia.gr

ol

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου