Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Εντάξει ο Πολάκης είναι ό,τι είναι, αλλά εδώ μιλάμε για ρωμαϊκό όργιο...!!!

Να συμφωνήσω μαζί σας, ο Παύλος Πολάκης στις εκφράσεις του είναι politically incorrect και ακραίος.  

Δεν μπορείς να...
λες λόγου χάριν για τους αντιπάλους σου, «Ουστ κοπρόσκυλα, στις τρύπες σας, τελειώσατε...». Χάνεις και το δίκιο σου στο τέλος.

Αλλά ελάτε να δούμε αυτό το δίκιο και πόσο δίκιο ή άδικο είναι εν τέλει. Ελάτε να δούμε τι γινόταν επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ας βγει να απαντήσει ο κ. Αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης γι' αυτό, αλλά χωρίς κορώνες και κραυγές.






Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, η Κωνσταντίνα Θεοφιλάτου δούλευε στο γραφείο του Αδωνι και η αδελφή της Ανδρονίκη μαζί με τον άντρα της Σταμάτη Πουλή δούλευαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ωραία ώς εδώ. Ο σύζυγος της Κωνσταντίνας λοιπόν, ο Γιώργος Δρόσης, έχει ή είχε εταιρία συντήρησης κτιρίων και κέτερινγκ. Και έπαιρνε δουλειές από το ΚΕΕΛΠΝΟ και μάλιστα (1) με απευθείας ανάθεση και μάλιστα (2) από τον τομέα εκείνο που υπεύθυνος ήταν ο μπατζανάκης του! Υπεύθυνος των ξενώνων του ΚΕΕΛΠΝΟ ο ένας σύζυγος της μίας αδελφής, τη συντήρηση και την τροφοδοσία των ξενώνων ο άλλος σύζυγος της άλλης αδελφής με ένα κόστος, όπως υποστηρίζει ο υπουργός, γύρω στα 150 χιλιάρικα το χρόνο.

Ελάτε λοιπόν να πετάξουμε την μπάλα στην εξέδρα συζητώντας για το ύφος του Πολάκη, το στυλ του, το λεξιλόγιό του και αν φοράει στραβά το σακάκι του.

Και ας μας πει ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος φυσικά δεν ευθύνεται γιατί μπορεί να μην τα γνώριζε ο άνθρωπος, αν τα παραπάνω εκτός από νόμιμα είναι και ηθικά. Για όλα έχει να πει από κάτι ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ας πει και τώρα μία λέξη...

Δημήτρης Κανελλόπουλος (efsyn.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου