Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Άκης Τσοχατζόπουλος...!!!

Μετά από 5 χρόνια στη φυλακή και 5 αιτήσεις αποφυλάκισης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Με οριακή πλειοψηφία (3-2) το το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών κάθειρξη του Άκη Τσοχατζόπουλου και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση για τους περιοριστικούς όρους που πρόκειται να επιβληθούν στον πρώην υπουργό.
Νωρίτερα και η εισαγγελέας της έδρας υποστήριξε πως θα πρέπει να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρώην υπουργού, καθώς κινδυνεύει με υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη η υγεία του.
Όπως υποστήριξε, «ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ η μετεγχειρητική του πορεία είναι αργή λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει», ενώ πρόσθεσε ότι αν και η κατάσταση της καρδιάς του αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά ενώ είναι κρατούμενος και κανείς δεν ισχυρίζεται ότι θα ήταν άλλη η περίσταση, αν ήταν ελευθερος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σοβαρά πορβλήματα υγείας που επιδρούν το ένα πάνω στον άλλο.
«Προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι επίκειται βλάβη της υγείας του λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του», τόνισε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου