Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Διευρύνεται το ρήγμα στη ΝΔ - Βόμβες από Κατερίνα Παπακώστα...!!!

Διευρύνεται το ρήγμα στη ΝΔ. Νέες δηλώσεις - βόμβα έρχονται αυτή τη φορά από την βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Ειδήσεις» του Σαββάτου, η Κατερίνα Παπακώστα διαφοροποιείται από την κομματική γραμμή της ΝΔ και ζητά να «ψηφίσει η ΝΔ τις ελαφρύνσεις» για να κλείσει η αξιολόγηση. 
Ζητά επίσης να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών σε αυτή την περίπτωση για να μην καταντήσει η ΝΔ γραφική. Συγκεκριμένα λέει: 
«Εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

Νέα θύελλα μετά τον θόρυβο από τις δηλώσεις Μεϊμαράκη
Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα ακολουθούν τα πυρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης χαρακτήρισε «τζάμπα μαγκιά» την απόφαση της ΝΔ να πει όχι στο σύνολο των μέτρων για τη νέα συμφωνία και στάση εκ του ασφαλούς αφού η συμπολίτευση έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Επίσης πήρε αποστάσεις από τη γραμμή Μητσοτάκη κατά κάθε συνομιλίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και επέμεινε στην εθνική συνεννόηση. 
Η στάση Μεϊμαράκη προκάλεσε θόρυβο και ο ίδιος επανήλθε επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους, διαρρέοντας μέσω πηγών του περιβάλλοντός του ότι τα όσα είπε δεν αφορούσαν τη σημερινή στάση του κόμματος αλλά «δηλώσεις του Μάκη Βορίδη, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε ότι η ΝΔ «κακώς ψήφισε το τρίτο μνημόνιο», κάτι που έγινε υπό την προεδρία Μεϊμαράκη. 
Πάντως παρά την αναδίπλωση Μεϊμαράκη και την προσπάθεια πυροσβεστικών δηλώσεων από γαλάζια στελέχη σήμερα, η ΝΔ μπήκε σε δίνη εσωστρέφειας αφού αναδείχτηκαν οι εσωτερικοί διχασμοί και το στρατηγικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου