Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

«Μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για μέτρα και αντίμετρα...!!!

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το περιεχόμενο της συμφωνίας που αναμένεται να έρθει στην Βουλή  

καθώς κανείς μέχρι αυτή την στιγμή δεν γνωρίζει τι ακριβώς περιλαμβάνει και τι επιπτώσεις θα έχει στην ελληνική κοινωνία.

Σήμερα το μεσημέρι πάντως αναμένεται να ενημερωθεί στην Βουλή και επισήμως η ΚΟ καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν φτάσει αρκετά αιτήματα βουλευτών που ζητούν να μάθουν τι ακριβώς περιέχει η τελική συμφωνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης καθώς μέχρι στιγμής η όποια πληροφόρηση υπάρχει προέρχεται από τα δημοσιεύματα στον Τύπο.



Όσο περνάνε οι μέρες ωστόσο αρκετοί από τους βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν την αγωνία τους για τα μέτρα τα οποία πρέπει να ψηφίσουν ενώ παράλληλα επιδιώκουν να μάθουν περισσότερα πράγματα και για τα αντίμετρα αφού μέχρι σήμερα η εικόνα γύρω από αυτό το θέμα παραμένει θολή.
Σε ότι αφορά το θέμα που προέκυψε με την τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη « ότι θα ήταν καλό η συμφωνία να περάσει από την Βουλή με διευρυμένη πλειοψηφία » ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε "Ο κ. Σκουρλέτης έκανε ένα πολιτικό κάλεσμα και δεν έθεσε καμιά νομική ή θεσμική προϋπόθεση για την ισχύ των μέτρων. Επειδή η συμφωνία θα είναι καλύτερη από αυτή που ήλπιζε η Ν.Δ. ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι πρέπει να ψηφιστεί από το σύνολο. Και, επίσης, το έθεσε ως ένα ζήτημα δημοκρατικής ευαισθησίας".

Πηγή:parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου