Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Νέα δημοτική παράταξη στην Αθήνα... !!!

Επικεφαλής ο δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Τεντόμας που δήλωσε ότι «ετοιμάζεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου της Πόλης από την κρίση»...

Μια καινούργια δημοτική παράταξη «Η Αθήνα Είμαστε Εμείς» ιδρύθηκε πριν...
από λίγους μήνες με πρωτοβουλία του δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Τεντόμα που είναι επικεφαλής της και απαρτίζεται από πλήθος αυτοδιοικητικών προσωπικοτήτων, επιστημόνων και ανθρώπων της αγοράς, που κοινή συνισταμένη τους είναι η παραγωγή προτάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Αθήνας.


Με αφορμή το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας εκδήλωση, και στην οποία παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός πολιτών και μίλησε ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, Χρήστος Τεντόμας, που μεταξύ άλλων τόνισε :

«Η Αθήνα είμαστε όλοι εμείς, οι απλοί πολίτες και εμείς θα τη φτάσουμε εκεί που πραγματικά της αξίζει. Επιμένουμε Αθήνα. Αξιοποιώντας την γνώση, την εμπειρία, την επιστήμη και την εργασία μας για το καλό του συνόλου και της πόλης».

Παράλληλα, ανέφερε πως η πρωτοβουλία πολιτών έχει ήδη ξεκινήσει να καταρτίζει το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου της Αθήνας από την κρίση, «μέσα από προτάσεις κοστολογημένες και τεκμηριωμένες που απαντούν στο κάθε πρόβλημα της Αθήνας ξεχωριστά και απαιτούν την συνεργασία όλων μας για την υλοποίηση τους.

Προτάσεις οι οποίες προέρχονται από τους ίδιους τους Αθηναίους που ζουν καθημερινά τα προβλήματα των γειτονιών και του κέντρου, που ζουν και εργάζονται και επιμένουν να επενδύουν στην Αθήνα».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της Αθήνας, οι κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, Θάνος Πλεύρης, Σάκης Αθανασάκης, Βαγγέλης Ξυδέας Γιώργος Ρωμανέας, Ροδομαρία Παντελίδου-Δομάζου, πρώην και νυν βουλευτές όπως ο κ. Μανώλης Μαυρομάτης, Θ. Φορτσάκης και Μ. Γεωργιάδης, άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, όπως ο ζωγράφος Αλέκος Φασιανός, ο Λουκάς Καρυτινός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Αλ. Κακαβάς, ο Χρήστος Μοσχανδρέου, Ολυμπιονίκες και αθλητές όπως ο Λάμπρος Παπακώστας, η Φανή Χαλκιά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Αντ. Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας- Κόμματος της Ν.Δ. κ. Ζωή Ράπτη. 
 
 


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου