Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΡΟΛΟΣ του Λαλιώτη... Θέλουν να ξεπλύνουν με τρυκ τον "έρωτα" με τον Σαμαρά...!!!

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι που σας έγραφα ότι με «κουμπάρο» τον Λαλιώτη ετοιμάζεται να ξαναζεσταθεί το ειδύλλιο του Τσίπρα με το ΠΑΣΟΚ 

 για να σταλεί στα αζήτητα ο Καμμένος και η εξέλιξη που είχαμε συνιστά μια... έμμεση πλην σαφή επιβεβαίωση...

Η πολύ σκληρή δήλωση την οποία έκανε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η Φώφη Γεννηματά εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την επίσκεψή του στο Βερολίνο ετοιμάστηκε- όπως με ενημερώνουν οι άνθρωποι μου από τον πέμπτο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη (!)- με τα χεράκια του ίδιου του Λαλιώτη και εντάσσεται στα πλαίσια του παραπάνω ειδυλλίου που λόγω και της ημέρας – Αγίου Βαλεντίνου γαρ- φαίνεται ότι φούντωσε κι άλλο.

Με τη δήλωση αυτή η Γεννηματά την πέφτει μεν στον Τσίπρα -για να τηρεί και τα προσχήματα- αλλά τη μεγαλύτερη ζημιά προσπαθεί να την κάνει στον Μητσοτάκη λέγοντας ότι γίνεται κι αυτός «υποτακτικός του Σόιμπλε». Και με ποιο τρόπο συνδέεται αυτή η δήλωση με τις ερωτοτροπίες με τον ΣΥΡΙΖΑ; Με τρόπο ...πασοκικό!

Ο Λαλιώτης, ως υποχθόνιος και βουτηγμένος από τα γεννοφάσκια του στον αυριανισμό και τις ίντριγκες, έχει αναλάβει να καθοδηγεί την αποκαλούμενη και Φωφώ κατά τρόπον ώστε να εμφανίζεται μεν ότι τηρεί ίσες αποστάσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο δια ταύτα να είναι πιο ... μακριά από τον Μητσοτάκη και πιο ... κοντά στον Τσίπρα.

Αυτή η τακτική εξυπηρείται και με τη χθεσινή δήλωση όσον αφορά το ακροατήριο της κεντροαριστεράς. Βγαίνει δηλαδή το ΠΑΣΟΚ δια της προέδρου του και είναι σα να λέει στους προδομένους και απογοητευμένους ψηφοφόρους (και) του ΣΥΡΙΖΑ το εξής: «Δεν βλέπετε ότι, μολονότι ο Τσίπρας απέτυχε, ο Μητσοτάκης είναι χειρότερος διότι πάει μόνος του στον Σόιμπλε και υποτάσσεται;»

Αν προσέξετε επίσης θα δείτε ότι εδώ και καιρό κάνει κάτι ανάλογο και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. «Πυροβολεί» καθημερινά και με οποιαδήποτε αφορμή τον Μητσοτάκη προκειμένου να του κάνει τη ζωή δύσκολη, τουτέστιν να μπορέσει να πετύχει την αυτοδυναμία εν όψει των επόμενων εκλογών. Κι εκτός από τις επιθέσεις για τα οικογενειακά θέματα, τον ταυτίζει με τους δανειστές και με την εξής επωδό: «Εμείς διαπραγματευόμαστε, αυτός όμως θα είναι χειρότερος από εμάς...».

Τα περί ...διαπραγμάτευσης είναι μεν μια γελοιότητα αλλά σημασία για την τακτική της Κουμουνδούρου έχει να επηρεαστούν αρνητικά οι αναποφάσιστοι και να μην ψηφίσουν ΝΔ ακόμη κι αν μαυρίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακριβώς τώρα την ίδια τακτική επιβάλει στο ΠΑΣΟΚ και ο Λαλιώτης. Έτσι γίνεται το πρώτο βήμα για να έρθουν πιο κοντά και να περάσουν, λίγο αργότερα, στο επόμενο στάδιο οπότε θα λένε «έχουμε κοινό εχθρό τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη».

Την ίδια ώρα με την κίνηση του Φίλη επιδιώκεται να ωριμάσει το κλίμα της προσέγγισης και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζεται όλο και πιο πολύ ως «ξένο σώμα» ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ. Ο Τσίπρας, μπροστά σε μια τέτοια δυναμική, θα βρεθεί ακόμη πιο στριμωγμένος και για να κρατηθεί ο ίδιος στην εξουσία δεν θα έχει κανέναν ενδοιασμό να απαρνηθεί τον «Μπούλη» και να πάρει αγκαλιά τον Λαλιώτη με την Φώφη...
 
Από το "PRESS-GR"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου