Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ξεδιπλώνεται το σκάνδαλο Novartis... Μεγάλη ανησυχία στη ΝΔ...!!!

Νεες πτυχές του σκανδάλου Novartis ξεδιπλώνει καθημερινά η παράλληλη δικαστική έρευνα σε Ηνωμένες Πολιτείες και Αθήνα – πτυχές, 
 
που αγγίζουν ευθέως πολιτικά πρόσωπα κι έχουν θέσει σε συναγερμό τη Νέα Δημοκρατία.

Στο...
επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας επικρατεί μεγάλη ανησυχία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs.gr στο σκάνδαλο εμπλέκονται πρώην γαλάζιοι υπουργοί. Ορισμένοι από αυτούς, δε, κατέχουν και σήμερα υψηλότατες θέσεις στη ΝΔ.

Εμπλοκή έξι πολιτικών

Τα έως τώρα στοιχεία που έχουν φθάσει στα χέρια των δικαστικών αρχών και οι μαρτυρίες δείχνουν ότι η υπόθεση έχει τεράστιο βάθος και τα πλοκάμια του σκανδάλου αγγίζουν τουλάχιστον έξι πολιτικούς και αρκετούς ακόμη κρατικούς λειτουργούς.

Είναι ενδεικτικό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου θα ηγηθεί κλιμακίου ανώτερων ελλήνων εισαγγελέων που ετοιμάζεται να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παραλάβει πρόσθετα στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η υπόθεση της Novartis επίσης, με τις μίζες σε χιλιάδες γιατρούς και κρατικούς λειτουργούς, ήταν και το αποκλειστικό αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο αμερικανός πρεσβευτής  στην Αθήνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, παρουσία και ειδικού νομικού συμβούλου.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

πηγη tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου