Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Πιστή στο δόγμα των απολύσεων η Ντόρα... Υπάρχει λίπος και πρέπει να κοπεί"...!!!

Για «λίπος που πρέπει να κοπεί» μίλησε στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να επαναλάβει την Πέμπτη ακριβώς την ίδια...
 
ατάκα η αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο συνέντευξης στην αυτόδιαχειριζόμενη, ertopen.

Σε ένα κρεσέντο νεοφιλελεύθερου λαϊκισμού, η Ντόρα Μπακογιάννη προανήγγειλε απολύσεις στο δημόσιο εφόσον το κόμμα της αναλάβει ξανά τη διακυβέρνηση.

«Υπάρχει ακόμα λίπος στο κράτος, λίπος το οποίο πρέπει να κοπεί. Η Νέα Δημοκρατία έχει πει ξεκάθαρα ότι την αύξηση την οποία έχει υποσχεθεί η Κυβέρνηση στους δημοσίους υπαλλήλους δεν θα την δώσει, την αύξηση των μισθών.
Έχει επί ξεκάθαρα από πού θα κόψει. Δεν υπάρχει περίπτωση δημόσιοι υπάλληλοι να μην αξιολογηθούν και να μην μπορεί να υπάρξει κινητικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Για τους συνδικαλιστές

Στη συνέχεια τα έβαλε με τους συνδικαλιστές, τονίζοντας: «Ο συνδικαλιστικός νόμος 100% πιστεύουμε ότι χρειάζεται αλλαγή. Δεν είναι δυνατόν να παραλύει όλη η Ελλάδα διότι κάποιοι συνδικαλιστές αποφασίζουν ότι μπορούν να κάνουνε απεργία στους Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας και να κοστίζει αυτό στον Έλληνα εργαζόμενο πάρα πολλά»...

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου