Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Παππάς: Η Ελλάδα δεν είναι πλέον απομονωμένη, έχει ισχυρές συμμαχίες...!!!

Ο Νίκος Παππάς ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως «η κυβέρνηση δεν έχει στρατηγική ούτε για αποχώρηση, ούτε για παραμονή του ΔΝΤ,  

καθώς τα ζητήματα εγείρονται από το ίδιο το Ταμείο και όχι από την Αθήνα».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης τόνισε: «Βρισκόμαστε στην αξιολόγηση ενώπιον μιας πολιτικής αντιπαράθεσης με τα συντηρητικά κέντρα της Ευρώπης, ενώ το πρόγραμμα υπεραποδίδει», στρέφοντας, παράλληλα, τα βέλη του ενάντια στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στη Ν.Δ.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής εξέφρασε την άποψη ότι η Ευρώπη πληρώνει το τίμημα της γερμανικής επιλογής που δεν θέλει να βάλει και τα δύο πόδια μέσα στην ένωση.
«Να απαντήσει η Ν.Δ. εάν θα κάνει όσα λέει ο Σόιμπλε και άλλα τόσα», είπε, ασκώντας ταυτόχρονα κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ανακολουθία, καθώς  «τα πλεονάσματα του 4% τα οποία είχε υπογράψει η ΝΔ έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που λέει τώρα» περί ανάγκης για μείωση πλεονασμάτων.
Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε «υπονομευτική» την επιχειρηματολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον απομονωμένη, έχει ισχυρές συμμαχίες και έχουν γίνει σημαντικά βήματα σε επίπεδο οικονομικής και πολιτικής διπλωματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου