Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΕ είναι νεκρή, αλλά ακόμα δεν το έχουν καταλάβει...!!!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι πλέον βιώσιμη οργάνωση, η Γαλλία πρέπει να εγκαταλείψει την ΕΕ, το συντομότερο δυνατό,  

αν οι Βρυξέλλες δεν δώσουν  στο Παρίσι μια σειρά από σημαντικά προνόμια, δήλωσε η  ηγέτης του γαλλικού "Εθνικού Μετώπου" Marine Le Pen σε μια συνέντευξη με Bild am Sonntag.
Αποκάλεσε την ΕΕ "αποτυχημένο πείραμα», η οποία θα πρέπει να... εξαλειφθεί. Σαν τελευταία μέτρα σωτηρίας της  ΕΕ είναι τα προνόμια  που πρέπει οι  οι Βρυξέλλες να παρέχουν στα μέλη τους, αυξάνοντας την ανεξαρτησία τους, αναφέρει  το TASS.


"Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι νεκρή, αλλά ακόμα δεν το έχουν καταλάβει, έχει αποτύχει σε όλα τα μέτωπα: οικονομικό  (η ανάπτυξη είναι πολύ αργή), κοινωνικό (η φτώχεια αυξάνεται και η ανεργία είναι πολύ υψηλή), στην ασφάλεια (η ΕΕ δεν είναι σε θέση να προστατεύσει τα σύνορά της δεν μπορεί να μας προστατεύσει από την ισλαμιστική τρομοκρατία) », - δήλωσε η Le Pen.
Η ίδια σημείωσε ότι τα  προνόμια  για τη Γαλλία θα είναι η απαίτηση τους  σε περίπτωση νίκης της  στις προεδρικές εκλογές. Αυτά αφορούν  τέσσερα σημεία: την ανεξαρτησία των συνόρων και του νομίσματος, την οικονομία και δίκαιο. Σύμφωνα με αυτήν, είτε οι  Βρυξέλλες συμφωνούν  με αυτούς τους όρους είτε  οι Γάλλοι θα αναγκαστούν να φύγουν , αλλά μόνο μετά τα αποτελέσματα δημοψηφίσματος παρόμοιο με αυτό που έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Le Pen, δήλωσε ότι η άνοδος στην εξουσία του  Donald Trump  στις Ηνωμένες Πολιτείες, σημαίνει "τέλος του παλιού κόσμου στον οποίο τα έθνη έπρεπε να  θυσιαστούν στο νεοφιλελευθερισμό και να εξαφανιστούν."  Σύμφωνα με αυτήν, τώρα θα υπάρχει ένα ενδιαφέρον  προς το έθνος και το λαό. Είναι πεπεισμένη ότι η Trump ως πρόεδρος θα ενδιαφερθεί για τα συμφέροντα του λαού και όχι  τα οικονομικά ενδιαφέροντα.
Νωρίτερα, Marine Le Pen, δήλωσε ότι Brexit μπορεί να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση [2] στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι υποστηρίζει την αποχώρηση της Γαλλίας από την ΕΕ, και στην περίπτωση της νίκης της  στις προεδρικές εκλογές θα πάει στις Βρυξέλλες για την αποκατάσταση της κυριαρχίας [3] της Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου