Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Πιτέλα: Ντροπή η απόφαση του Eurogroup για την Ελλάδα... !!!

Οι Ευρωβουλευτές της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών είναι εξοργισμένοι με την απόφαση να ανασταλούν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους που...
δόθηκαν στην Ελλάδα.

 Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Τζιάνι Πιτέλα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Η απόφαση της Ευρωζώνης είναι ντροπιαστική. Πίσω από αυτή την απόφαση κρύβεται το διαβολικό χέρι του Σόιμπλε. Είναι απαράδεκτη η ανταλλαγή δίκαιων και απαραίτητων κοινωνικών μέτρων, όπως η στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων με το θέμα του χρέους».


«Πολλοί καταξιωμένοι οικονομολόγοι και το ΔΝΤ αποδέχονται ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο. Μας καλούν να τελειώσουμε τη λιτότητα σε αυτή τη χώρα. Οι Έλληνες πολίτες έχουν ήδη συνεισφέρει πολύ. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται κυρώσεις αλλά επενδύσεις. Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης πρέπει να επανεξετάσουν αυτή την βλαβερή απόφαση για το καλό τόσο των Ελλήνων, όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης» συνέχισε ο επικεφαλής της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε οποιαδήποτε πολιτική κίνηση για να στηρίξουμε τον ελληνικό λαό» δήλωσε ο Τζ. Πιτέλα και όπως χαρακτηριστικά έγραψε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Noi stiamo con i greci!», δηλαδή «Εμείς είμαστε με τους Έλληνες!»..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου