Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Παραιτήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη... από την από τη θέση της περιφερειακής συμβούλου Ηπείρου...!!!

Μετά από πολύ σκέψη και σταθμίζοντας τα πράγματα, η Όλγα Γεροβασίλη, υπέβαλε την παραίτησή της.

H...
υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας παραιτήθηκε από την από τη θέση της περιφερειακής συμβούλου Ηπείρου, με γνώμονα την αποδοτικότερη συνεισφορά της στην δημόσια ζωή, όπως επισημαίνει σε γραπτή της δήλωση.

Η υπουργός τονίζει μεταξύ άλλων ότι, «η ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου κι η βελτίωση της καθημερινότητας και του μέλλοντος των συμπατριωτών μας Ηπειρωτών, απαιτούν τη μέγιστη ένταση των προσπαθειών μας».
Παράλληλα υπογραμμίζει πως «όποια πολιτική θέση κατέχει ο καθένας κι η καθεμιά από εμάς, είναι θέση ευθύνης και δουλειάς» και συνεχίζει:

«Με μοναδικό γνώμονα τα παραπάνω και την αποδοτικότερη συνεισφορά μου στη δημόσια ζωή, υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Ηπείρου:

«…..Οι αυξημένες απαιτήσεις κι ευθύνες των καθηκόντων μου ως υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθιστούν δυσχερέστατη την άσκηση των καθηκόντων μου ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου, πραγματικότητα που είχε γίνει ορατή, παρά τη θέλησή μου και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κυβερνητικής μου θητείας, ως κυβερνητικής εκπροσώπου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Προεδρείο, το Σώμα, τα μέλη της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε ως τώρα, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών της Ηπείρου. Αυτονόητο είναι πως παραμένω ενεργή και μέλος της «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας που στήριξαν και στηρίζουν την αυτοδιοικητική μας προσπάθεια στην Περιφέρεια Ηπείρου και θεωρώντας την αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού σημαντικό πυρήνα άσκησης κοινωνικής και αναπτυξιακής πολιτικής»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου