Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

«Μύλος» η ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας... !!!

Οργισμένοι βουλευτές με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία...

Τι κι αν η Νέα Δημοκρατία και οι βουλευτές της διέρρεαν τις προηγούμενες μέρες πως θα ψηφίσουν τις εξαγγελίες Τσίπρα για την...
καταβολή του επιδόματος στους συνταξιούχους; Η ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισε σήμερα να ψηφίσει «παρών», αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως κινείται πάνω στη γραμμή που χαράσσει ο Σόιμπλε.

Πριν όμως οι «γαλάζιοι» βουλευτές ψηφίσουν «παρών» προηγήθηκε συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε «μύλος».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι βουλευτές υποστήριξαν πως αν ψηφίσουν «παρών» θα υπογράψουν την πολιτική αυτοκτονία του κόμματος.

«Αν δεν ψηφίσουμε τώρα τα μέτρα, πώς θα υποσχεθούμε μεθαύριο παροχές στον κόσμο;», ήταν ένα από τα επιχειρήματα που ακούστηκαν στην αίθουσα και συνεχίστηκαν: «Αν δεν στηρίξουμε τώρα τις μεταρρυθμίσεις και παρασυρθούμε από τον λαϊκισμό, δεν μπορούμε να πούμε στον κόσμο για λιτότητα».

Όπως και να έχει, κάτι ξεκίνησε στη Νέα Δημοκρατία...

Την ίδια ώρα βουλευτής Β'Αθηνών της ΝΔ, ο οποίος ανήκει στην πτέρυγα της «λαϊκής δεξιάς», σε «πηγαδάκι» με συναδέλφους του, «άστραψε και βρόντηξε» με την απόφαση της ηγεσίας της ΝΔ, να μην στηρίξει τα μέτρα υπέρ των χαμηλοσυνταξιούχων.

Τα σχόλια του εν λόγω «γαλάζιου» βουλευτή της Β’ Αθηνών, γνωστού για το λαϊκό του ύφος, ήταν αρκετά σπαρταριστικά:

«Είμαστε με τα καλά μας; Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στο γραφείο μου από το πρωί, από συνταξιούχους που παίρνουν και βρίζουν!», τόνισε ο βουλευτής σε υψηλούς τόνους, τραβώντας την προσοχή και άλλων συναδέλφων του που δεν βρίσκονταν στο πηγαδάκι.


«Με το ‘ναι’ κοιμηθήκαμε, με το ‘παρών’ ξυπνήσαμε», σχολίασε άλλος βουλευτής της ΝΔ, επαρχιακής εκλογικής περιφέρειας, εμφανώς προβληματισμένος με τη μεταστροφή του κόμματος...

Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου