Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

«Βόμβα» στις εκλογές των ΗΠΑ - Ερευνα του NYPD και του FBI για παιδεραστία και ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» κατά των Κλίντον...!!!

«ΕΦΡΙΞΑΝ» ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ - ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
To truepundit.com και η ιστοσελίδα του γνωστού αμερικανού αναλυτή Άλεξ Τζόουνς η infowars.com προχώρησαν σε μια συνταρακτική αποκάλυψη η οποία, αν ισχύει, θέτει «ταφόπλακα» στα όνειρα της Χ.Κλίντον για την αμερικανική προεδρία:
 
Το NYPD κατάσχοντας τον υπολογιστή από τον Weiner με ένταλμα ερεύνης ανακάλυψαν περίπου 500,000 emails από και προς την Hillary Clinton,την Abedin και άλλους εσωτερικούς συνεργάτες κατά την θητεία της ως ΥΠΕΞ.
 
Η αστυνομία και οι εισαγγελείς της Νέας Υόρκης ερευνώντας το sexting με ανηλίκους του πρώην Αντιπρόσωπου του Κονγκρέσου Anthony Weiner βρήκαν έναν υπολογιστή κοινό με την γυναίκα του και στενή συνεργάτιδα της Χ.Κλίντον, της Huma Abedin, με αρκετά στοιχεία στο FBI «για να βάλει την Χίλαρι Κλίντον και τους συνεργάτης φυλακή για πάντα», όπως σημειώνουν οι truepundit.com και η infowars.com 
 
Το NYPD στους συνεργάτες της Κλίντον αναφέρει μερικά ακόμα μέλη του Κονγκρέσου.
 
Το περιεχόμενο αυτών των emails ήταν η αιτία που το FBI ξανάνοιξε τον φάκελο.
 
Όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το περιεχόμενο του laptop, εμπλέκει την Χίλαρι και τους συνεργάτες της σε πολύ πιο σοβαρά εγκλήματα από απλή κακή διαχείριση απόρρητων εγγράφων
 
Οι πηγές του NYPD αναφέρουν ότι τα email αυτά αναφέρονται σε:
 
-Ξέπλυμα χρήματος 
-Εκμετάλλευση παιδιών
-Σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων 
-Πληρωμές στο Clinton Foundation
-Ψευδομαρτυρία
-Παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης και άλλα κακουργήματα 
 
Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του NYPD είπαν καθαρά ότι το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν στα χέρια τους αυτά τα στοιχεία. «Ότι περιέχεται στα emails είναι συγκλονιστικά και σαν πατέρας μου γυρνάει το στομάχι. Δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια απόδραση τύπου Houdini από αυτά που βρήκαμε. Έχουμε αντίγραφα από οτιδήποτε. Θα τα στείλουμε στα Wikileaks η προσωπικά θα κάνω δικιά μου συνέντευξη τύπου εάν χρειαστεί» είπε ο διοικητής του NYPD
 
Αυτή ήταν και η αιτία που ο αρχηγός του FBI άνοιξε πάλι τον φάκελο κατά της Κλίντον αναφέρει ο διοικητής του NYPD. «Οι άνθρωποι θα πάνε φυλακή» τόνισε χαρακτηριστικά..
 
Στο μεταξύ πηγές του FBI είπαν ότι η Abedin και ο Weiner συνεργάζονταν με τους ομοσπονδιακούς πράκτορες. 
 
Και οι δύο σύζυγοι επιχειρούν να πετύχουν κάποιο είδος συμφωνίας με το FBI.
 
«Εάν δεν συνεργαστούν θα δουν εις βάρος τους πολυετείς αποφάσεις» είπε ένας ομοσπονδιακός αξιωματούχος.
 
Οι πηγές του NYPD λένε ότι ο  Weiner ή Abedin αποθήκευσαν όλα τα emails σε ένα γιαγάντιο Microsoft Outlook program στο laptop. 
 
Τα emails εμπλεκουν κι άλλα νυν και πρώην μέλη του Congress αλλά και έναν Δημοκρατικό Γερουσιαστή σε πιθανή εγκληματική δραστηριότητα.
 
Οι εισαγγελείς του γραφείου του US Attorney Preet Bharara έχουν εκδόσει εντολή για τα κινητά τηλέφωνα του Weiner και τα αρχεία των ταξιδιών του.
 
Το ίδιο θα γίνει και για τις Clinton και Abedin. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για την καταγραφή στα ταξίδια στις Bahamas, U.S. Virgin Islands και αλλες τοποθεσίες, παράδεισους «μαύρου χρήματος».
 
 
Τα νέα emails περιέχουν ταξιδιωτικά έγγραφα που δείχνουν ότι οι Hillary Clinton, Bill Clinton, Weiner και πολλά μέλη του Congress και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι συνόδευσαν τον καταδικασμένο παιδόφιλο δισεκατομμυριούχο Jeffrey Epstein στο  δικό του Boeing 727 σε πολλαπλές περιπτώσεις στο ιδιωτικό του νησί στα U.S Virgin Islands, είπαν οι πηγές.
 
Το νησί του Epstein έχει ονομαστεί και Orgy Island ή Sex Slave Island όπου ο Epstein (κατά τα αμερικανικά ΜΜΕ) εκπορνεύει ανήλικα κορίτσια και αγόρια.
 
Και το NYPD και το FBI επιβεβαιώνουν με βάση τα νέα  emails ότι τώρα πιστεύουν ότι η Hillary Clinton ταξίδεψε σαν καλεσμένη του Epstein τουλάχιστον σε έξι περιπτώσιες ίσως και περισσότερες
 
Μαντέψτε τώρα και ο Bill Clinton,επιβεβαιώθηκε ότι όπως έλεγαν αμερικανικά ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια και αυτόε είχε ταξιδέψει στο νησί με τον Epstein τουλάχιστον 20 φορές.
 
Γίνεται σαφές τώρα γιατί το FBI αναγκάστηκε να ανοίξει πάλι την έρευνα και τόσο άμεσα.
 
  /  pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου