Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

N.Tραμπ: «Οι δημοσκοπήσεις είναι πειραγμένες υπέρ των Δημοκρατικών» - CNN: «Είμαστε σε δύσκολη θέση από τις αποκαλύψεις των Wikileaks»...!!!

ΚΙ ΑΛΛΑ Ε-ΜAILS ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ DEBATE ΕΙΧΑΝ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ» ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Νέα καταγγελία έκανε ο Ν.Τραμπ για τις αμερικανικές δημοσκοπήσεις ότι είναι «πειραγμένες» καθώς εμφάνιζαν και εμφανίζουν την Χ.Κλίντον ότι είναι μπροστά λέγοντας ότι «την δείχνουν μπροστά επειδή τις φτιάχνουν Δημοκρατικοί»
 
Σημειώνται ότι ακόμα και τώρα που η Χ.Κλίντον «κλονίζεται» από τ οι δημοσκοπήσεις ακομα τα συνεχόμενα σκάνδαλα οι δημοσκοπήσεις την δείχνουν να προηγείται! Αναφέρθηκε ειδικά στα ΜΜΕ ως «κλέφτες και απατεώνες».
 
Δικαίωση για τον Ν.Τραμπ και φοβερή «σφαλιάρα» για το αμερικανικό βαθύ κράτος αλλά και για το σύνολο των δυτικών ΜΜΕ (και των ελληνικών) είναι η έρευνα του FBI για την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Χίλαρι Κλίντον μόλις οκτώ ημέρες πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ και οι αποκαλύψεις (σε συνεχή ροή) των WikiLeaks, που αποδεικνύουν ότι:
 
Η υποψήφια προέδρος των Δημοκρατικών ενημερώνεται για τις ερωτήσεις που θα της γίνουν σχεδόν σε όποια εκδήλωση πάει και ότι είχε στα χέρια της τις ερωτήσεις του ντιμπέιτ μέσω δημοσιογράφου του CNN και συνεπώς είχε προετοιμαστεί με «σημειώμένη» τράπουλα κατά του αντιπάλου της
 
Το ίδιο το CNN αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δήλωση: «Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση που μάθαμε τις ενέργειές της (Ντόνα Μπραζίλ) για την προεκλογική εκστρατεία της Χ.Κλιντον ενώ ήταν μια αναλύτρια του CNN». 
 
Ήδη από χθες το pronews.gr είχε δημοσιεύσει τις πρώτες αποκαλύψεις σχετικά με το «στήσιμο» των debate από τα πρώτα e-mail που είχαν διαρρεύσει από τα Wikileaks τώρα όμως οι διαρροές συνεχίζονται και προκύπτουν νέα ενοχοποιητικά στοιχεία.
 
Πρέπει να σημειωθεί ότι το CNN ήταν αυτό που αμέσως μετά από κάθε debate διενεργούσε δημοκοπήσεις που έδειχναν την Χ.Κλίντον να είναι πολύ μπροστά από τον Ν.Τραμπ καθώς υποτίθεται ότι είχε επικρατήσει «κατά κράτος» έναντι του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου που για κάποιο λόγο δεν είναι αρεστός στο αμερικανικό βαθύ κράτος.
 
Ο Ντονάλντ Τραμπ δικαιώθηκε για τις κατηγορίες του κατά της Χίλαρι Κλίντον πως είχε στην κατοχή της ερωτήσεις από το debate πολύ νωρίτερα για να τις προετοιμάσει, δηλαδή το debate ήταν «σικέ».
 
Στα πρόσφατα e-mails από την εκστρατεία της Χίλαρι που διέρρευσε το WikiLeaks, η Donna Brazile, αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και συνεργάτης του CNN είχε στη διάθεσή της τις ερωτήσεις που έγιναν στα debate.
 
Σε ένα από τα e-mail αποκαλύπτεται ότι η Brazile έδινε λεπτομέρειες στο επιτελείο της Κλίντον για το τι θα κληθούν να συζητήσουν σε debate του CNN που έγινε στις  6 Μαρτίου.
 
Σε άλλο e-mail η πρώην συνεργάτης του CNN έστειλε πριν το debate ερώτηση στην Χίλαρι Κλίντον από αυτές που θα γίνονταν. Μετά την διαρροή το CNN ανακοίνωσε ότι η Brazile υπέβαλε την παραίτησή της την οποία και έκανε δεκτή στις 14 Οκτωβρίου.
 
Γενικά τα Wikileaks αποκάλυψαν πολλά e-mail με αποστολέα την Donna Brazile η οποία έδινε πληροφορίες για ερώτηση σχετικά με τη θανατική ποινή που η Χίλαρι κλήθηκε να απαντήσει την επόμενη ημέρα σε εκδήλωση.
 
Εν ολίγοις η Χίλαρι Κλίντον τα είχε όλα ετοιμασμένα και έτσι αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν «αυτόφωτη»
 
Σε όλα αυτά προστίθεται και η έρευνα του FBI εκ νέου για μία νέα σειρά e-mail της Χίλαρι Κλίντον, τα οποία συνδέονται με την προηγούμενη έρευνα της υπηρεσίας στο προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της πρώην υπουργού Εξωτερικών.
 
Ο άνθρωπος που έχει βάλει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ, μία μόλις εβδομάδα πρίν τις εκλογές είναι ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ. Είναι ο άνθρωπος που ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν νέα ηλεκτρονικά μηνύματα που σχετίζονται με την έρευνα της προσωπικής θυρίδας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον και από τα οποία προκύπτει πως το επιτελείο της υποψήφιας των Δημοκρατικών «έστηνε» τα debate.
 
Ακόμη και από το Λευκό Οίκο, ο Τζέιμς Κόμεϊ θεωρείται ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης (τον επέλεξε άλλωστε ο Μπάρακ Ομπάμα γι' αυτή τη θέση το 2013) που δεν θα λειτουργούσε ποτέ υπό την υπόδειξη πολιτικών. Αυτό ισχυροποιεί σαφώς τον Ντόναλντ Τράμπ που ήδη έχει μειώσει την ψαλίδα στις δημοσκοπήσεις και δεν αποκλείται να πάρει και... κεφάλι το επόμενο διάστημα, καθώς οι αποκαλύψεις φαίνεται να έχουν και συνέχεια.
 
Τα νέα μηνύματα, αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια ξεχωριστής έρευνας του FBI, σε λάπτοπ του Αμερικανού πρώην γερουσιαστή Άντονι Γουέινερ, για την υποτιθέμενη παράνομη επικοινωνία του με ένα ανήλικο κορίτσι. Το λάπτοπ αυτό χρησιμοποιούσε και η εν διαστάσει σύζυγός του, Ούμα Αμπεντίν, που διετέλεσε κορυφαία συνεργατίδα της Χίλαρι Κλίντον.
 
Οι αξιωματούχοι του FBI... χτενίζουν τα emails που αντάλλαζαν οι δύο γυναίκες, για να συγκρίνουν την τελευταία παρτίδα των μηνυμάτων, με εκείνα που έχουν ήδη διερευνηθεί έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν τυχόν διαβαθμισμένες πληροφορίες απεστάλησαν από τον διακομιστή της κας Κλίντον. Η διαδικασία σύμφωνα με το NBC News, θα ολοκληρωθεί αυτήν την εβδομάδα.
 
Αυτό σημαίνει ότι πριν την κρίσιμη ημερομηνία της 8ης Νοεμβρίου που είναι οι εκλογές θα υπάρχει πόρισμα το οποίο μπορεί να είναι καταπέλτης για την Χίλαρι Κλίντον και να της στοιχίσει την Προεδρία.
 
Για να μην κοροιδευόμαστε όμως αν η Χίλαρι βγει «λάδι» πολύ λίγοι στις ΗΠΑ θα το πιστέψουν ακριβώς διότι το FBI ελέγχεται αυτή την στιγμή από τους Δημοκρατικούς όπως και η CIA, όπως και η NSA, όπως και το The Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives (ATF) και όποια άλλη ομοσπονδιακή υπηρεσία, διότι απλούστατα όπως και στην Ελλάδα έτσι και εκεί το κυβερνών κόμμα πάντα διορίζει τους δικούς του στις ανώτερες θέσεις, αυτά για να «κοπεί» ο μύθος του «οι άλλοι έχουν Δημοκρατία που δουλεύει και εμείς όχι». Όλες είναι το λιγότερο... ελλειμματικές.
 
Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου θα φαίνεται ο βουλευτής των Δημοκρατικών Cummings το καλοκαίρι που ο Κόμεϊ έκλεισε την έρευνα για τα e-mails να αναφέρεται σε αυτόν σαν την «επιτομή του δημόσιου λειτουργού»! Τώρα που την ξανάνοιξε ο ίδιος λέει «διέπραξε μέγιστο σφάλμα». 
 
 
Δείτε και την διάψευση του Λευκού Οίκου για τις αποκαλύψεις σχετικά με την Donna Brazile η οποία παραιτήθηκε και από μόνη της από το CNN το ξανασημειώνουμε.
 
/ pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου