Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτο: Ο χερ Φούχτελ επιστρέφει με ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία...!!!

Η είδηση πέρασε στα πολύ «ψιλά» και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δείχνει να σφυρίζει αδιάφορα, όμως η αλήθεια - πώς να το κάνουμε, ρε παιδιά - δεν κρύβεται: 

 ο δήθεν ανεπιθύμητος εντεταλμένος της γερμανικής Καγκελαρίας, Γιοακίμ Φούχτελ, ζει και... βασιλεύει στην Ελλάδα του 2016 και μάλιστα με τις «ευλογίες» του κ. Τσίπρα.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις εποχές που η Κουμουνδούρου αποκαλούσε «Γερμανοτσολιάδες» τους Σαμαρά και Βενιζέλο, επειδή δέχονταν τον «τοποτηρητή» της Μέρκελ αλλά και τη συνοδεία του στην Ελλάδα;

Τώρα, όμως, όλα αυτά φαίνεται πως ξεχάστηκαν και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ, διοργανώνεται η 6η Ετήσια Συνδιάσκεψη της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου 2016 στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου. Ξέρετε ποιος είναι επικεφαλής του φορέα αυτού; Ο Γιοακίμ Φούχτελ!
Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕ – ΟΤΑ, «για τις χρυσές “μπίζνες” που ήδη έχουν ξεκινήσει στην Ελλάδα οι Γερμανοί, χρησιμοποιούν ως πρόκριμα την Ελληνογερμανική Συνέλευση, το φορέα δηλαδή που δημιουργήθηκε προκειμένου να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ Δήμων και Περιφερειών των δύο χωρών».
Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο χερ Φούχτελ έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες «επαφές» με υπουργούς, βουλευτές και δημοτικούς άρχοντες και συνέστησε οργανωμένο δίκτυο για λογαριασμό μεγάλων Γερμανικών εταιρειών.
Τι θέλει ο Γερμανός απεσταλμένος της Μέρκελ; Απλά πράγματα: τον δημόσιο πλούτο και αυτό που στη γλώσσα του πολέμου ονομάζεται «οικονομική διείσδυση». Δηλαδή, με απλά λόγια, ο «Φουχτελομακελάρης» επιχειρεί ξανά και μάλιστα με ΣΥΡΙΖΑ στα πολιτικά πράγματα να καταληστέψει την περιουσία του Ελληνικού Λαού, μπάζοντας από την «Κερκόπορτα» εργολάβους σε όλα τα δημόσια αγαθά και τις υπηρεσίες με απώτερο σκοπό τα υπερκέρδη του Γερμανικού αλλά και εγχώριου επιχειρηματικού κεφαλαίου.
Το ερώτημα είναι απλό: τι γυρεύει ο «ανεπιθύμητος» Φούχτελ στην Ελλάδα; Και γιατί η κυβέρνησης της δήθεν Αριστεράς έχει κάνει «αβαβά» όλη αυτή την ιστορία;
Τελικώς, σε αυτή τη χώρα λέμε πως τα έχουμε δει και ζήσει όλα και δη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως φαίνεται, κάναμε λάθος!
Γι’ αυτό ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί: Syriza über alles!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου